Горещи новини

Изсипете 2 СЪСТАВКИ в топла вода – РАСТЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ БУЙНИ И ГОЛЕМИ: 3 милиона души са възхитени от тази храна за цветя

Изсипете 2 СЪСТАВКИ в топла вода - РАСТЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ БУЙНИ И ГОЛЕМИ: 3 милиона души са възхитени от тази храна за цветя

Ако искате вашите стайни растения да са здрави, буйни и облистени, не е нужно да купувате скъпи торове, които съдържат химикали.

От Ко4 ви предлагаме проста рецепта за подхранване на растения , която е гледана от над 3 милиона души, съставките са прости и вероятно вече ги имате у дома.

Рецепта за подхранване на стайни растения

Компоненти:

1 г суха мая
1 чаена лъжичка захар
1 л топла вода

Приготвяне:

Изсипете захарта и маята в топлата вода и оставете да престои два часа. Разбъркайте добре и след два часа, когато разтворът е готов за употреба, трябва да го разредите. Изсипете 5 чаши вода със стайна температура, след това добавете една чаша разтвор в тази вода и разбъркайте.

Марина Жукова, рускиня, която е следвана от милион души и която дава различни съвети за цветя и грижа за домакинството в канала си в YouTube, посочва, че трябва да практикувате подхранване на влажна почва. Поливайте растението предишния ден и след това го поръсете с този разтвор на следващия ден.

Тя отбелязва, че тази рецепта помага на растенията да растат здравословно, произвеждайки нови листа и цветя, така че е идеалният избор, ако искате растенията ви да са буйни.

В коментарите мнозина попитаха Марина дали храненето със захар може да привлече мравки, а тя отговори, че храни растения по този начин от две години и никога не е имала проблем с насекоми.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Изсипете 2 СЪСТАВКИ в топла вода – РАСТЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ БУЙНИ И ГОЛЕМИ: 3 милиона души са възхитени от тази храна за цветя"

Какво мислите?