Горещи новини

Ваня Червенкова изригна гневна срещу касапина от Стара Загора: За теб ЦЪРВУЛ!

Ваня Червенкова изригна гневна срещу касапина от Стара Загора: За теб ЦЪРВУЛ!

Бизнес дамата Ваня Червенкова не остана безучастна по отношение на случая в Стара Загора, който взриви българското общество, видя Ко4. Червенкова, която не спира да пътува по света и да изкачва върхове избухна с много гневни думи по адрес на 26-годишния Георги, който закла жива с макетно ножче своята бивша приятелка и я обезобрази душата й за цял живот.

Ваня Червенкова в момента е в Сирия, но следи какво се случва в страната си. Тя нарече насилникът „цървул“ и това беше най-мекото определение. Освен това Червенкова му се закани, че има късмет, че в момента не е в България и призова майката на пострадалото момиче да се свърже с нея.

“ Към теб ЦЪРВУЛ…”

Чета новината далеч от България.
Много хора ми писаха днес и ме помолиха да сложа пост, за да се даде още по-голяма гласност!
Всъщност дори и без любезното съдействие на …да не казвам точно какви медии в страната ни, българският народ дава своят вот и той е безпогрешен !

Към теб ЦЪРВУЛ:

Такива като теб ги наричам така и все се обвинявам, че не бива да обиждам по този начин навущата на дядовците си.. Та.. Знаеш ли уроде, в държавата в която се намирам в момента, такива като теб момче, точно за 24 часа влизат с доживотна присъда в гаден, нали ме чу.. гаден зандан , а там със сигурност няма да си “ добре дошъл”

В Републиките в които често ходя, влизащи в територията на РФ, но се наричат Кавказки налъм такъв, ще изчезнеш от лицето на Земята по която нямаш право да стъпваш , за по-малко от 24 часа. Там има закон и той се нарича “ Кровная месть” момче.. Цялата мъжка част от страната на момичето , няма да те слагат на “ бутилка”, ако и това наказание незнаеш, те просто ще те “ изпарят” ЦЪРВУЛ !

На теб кой ти даде това право да се разпореждаш с живота на едно момиче/ защото това, което си причинил , застрашава живота и психиката на всяко човешко същество/ Която и да е тя, каквото и да е направила.. каквото и да ти е причинила.. ти психар .. кой ти дава правото да изригваш по този начин?

Виждам на една от ръцете с които си рязал и чупил човешка плът имаш татус “ Свобода или Смърт”
Това момче , са велики думи на велики МЪЖЕ , с които ти нямаш нищо общо ! Незная какво знаеш ти за свободата, чувам, че сега си се разхождаш на свобода , аз мога да ти разкажа за Смъртта.. И съм сигурна, че след моя разказ, ще се предадеш на един по-нормален съд в страната ни и ще стигнеш до известно споразумение в което ти ще получиш наказанието , което си заслужил , за да продължиш да живееш по по-достоен начин.. Защото не си нито Цветан Василев, нито Къро/ царство му небесно/, нито онези, които могат да си позволят да живеят добре извън страната ни..

Знаеш ли , аз съм МАЙКА и имам дъщеря, знаеш ли.. в България има милиони майки с дъщери като моята и като тази, която ти си размазал и унищожил.. Знаеш ли, ако попаднеш пред очите ми.. какво точно ще се случи с теб?? Аз знам, че ще прочетеш това, услужливи приятели ще ти го изпратят!

Сега към червенокосата..

Тази представителка на “ Темида” Не ми пука колко е съдия и каква точно практика има! Към нея даже не и на “ Вие” , нито по име.. Тази кой и даде право изобщо да бъде съдия.. Чувам , лека телесна повреда.. Добре чета и чувам..

Колко арогантен трябва да си, каква жена трябва да си, какъв родител трябва да си, какъв професионалист трябва да си, за да напишеш това определение??? Всъщност , ако теб червенокоса представителко на завързаната с кърпа и везни в ръката ,те линчуват по абсолютно аналогичен начин.. ако някой те обръсне гола глава, счупи ти носа и те нарисува с макетното ножче и леко те закърпят с 400 шева по очевидно дебелата кожа.. и някой колега пусне извършителя с определението “ лека телесна” ти какво точно ще направиш???

А ако някой постъпи така с дъщеря ти или снаха ти??? Нямам идея имаш ли деца изобщо, но не би трябвало.. една майка, един родител не би могъл да постъпи така.. За съдия даже не коментирам

Аз говоря почти на всички хора на “ Вие” Така съм възпитана , но на теб няма да окажа тази чест… Боя се да не изредя всичко което ми идва наум в главата. Ако знаеш колко епитети зная .. Всъщност жено, дали спиш тези нощи спокойно ??? И в следващите няма да мигнеш..

Всички Вие си казвате “ Всяко чудо до три дни”

Не, Вас ще ви гонят клетвите на всички майки и жени в България!
Моите ги имате, както и щастието , че не съм в страната ни!
Нищо не казвам.. просто проза.. ей така.. разсъждавам наум!
Чакаме всички действията на съответните органи и институции в една правова държава, членка на Европейския съюз, каквато е Република България !!!

P.S. Майката на момичето ще моля да се свърже на лични съобщения с мен!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ваня Червенкова изригна гневна срещу касапина от Стара Загора: За теб ЦЪРВУЛ!"

Какво мислите?