Home » KO4 STORY » Майката ще бъде вашият ангел-хранител завинаги! И когато вече я няма, запомнете тези думи:
Майката ще бъде вашият ангел-хранител Майката ще бъде вашият ангел-хранител завинаги! И когато вече я няма запомнете тези думи:! И когато вече я няма запомнете тези думи:

Майката ще бъде вашият ангел-хранител завинаги! И когато вече я няма, запомнете тези думи:

Майчината любов ни води през живота и ни защитава от всички беди. Майката винаги е до теб, дори когато вече не е физически на този свят. Никой не обича като майката и никой не може да прощава и разбира като нея. Любовта й е безусловна и не изисква доказателства.

Любовта на майката към нейното дете обвързва завинаги две души и две тела. Любовта й се ражда в момента, когато в нея грее светлината на един малък живот. Тя го обича повече от всеки друг на света. За една майка нейното дете е най-важното нещо на света.

Тя е способна да пожертва живота, кариерата и амбициите си за детето си. Нейната любов е извън времето и пространството и за нея няма пречки. Майката е тази, която ще подкрепи детето си във всички ситуации. Тя не очаква благодарност за всичко, което прави за детето си.

майка и дъщеря обич

Никоя жена не може да познае истинската сила на любовта, докато не осъзнае себе си в ролята на майка. Само майката знае как да се грижи, защитава и обича безусловно. Майката е най-големият поддръжник и най-искреният приятел.

Денят, в който загубите или сте загубили майка си, ще бъде или вече е бил най-лошият и най-тъжният ден в живота ви. Когато майката си отиде, всичко ще се промени завинаги. Ще започнете да усещате нещо, което дори не сте подозирали, че съществува. Ще мислите за нещо, което не ви е хрумвало досега. Ще бъдете изненадани от това, което не сте забелязвали досега.

майчина любов

Нещо съвсем ново ще се случи в живота ви и ще разбие сърцето ви. Без значение на колко години сте, ще почувствате, че майка ви липсва на тази Земя. Ще осъзнаете колко важна и скъпа е била тя за вас. Колко много си я обичали, как сте изживели нейното присъствие и любов. И само когато загубите най-скъпия човек, една мисъл буквално ще ви парализира: „Къде е тя сега, в кой свят?“

дъщеря и майка

Едно ще ви кажа: при вас е! Въпреки че изглежда невероятно, но майката винаги е с вас. Тя завинаги остава вашият ангел пазител, който никога не си тръгва и никога не забравя. Невъзможно е да повярвате, но можете да се съгласите, че все още усещате аромата и присъствието й, въпреки че тя вече не е на този свят.

Може да не можете да я прегърнете или да й се обадите, но тя винаги ще бъде до вас. Понякога сърцето ви просто ще изпее думите на истинското щастие и ще каже „мамо“, въпреки че тя отдавна си е отишла.

Дни, месеци и години ще се чудите дали тя знае колко много сте я обичали, колко ви липсва, колко много означава за вас… Всеки ден вината, че не сте й казвали, че я обичате повече, ще ви изяжда и никога няма да е достатъчно. Минутите ще минават като дни. Дните ще са като години.

майка, дъщеря и внучка

Времето ще спре, в плен на непоносима болка. Защото точно това се случва, когато най-скъпият човек на света си отиде от живота ни – нашата майка…

Ще ти липсват нейните обаждания, цветът на гласа й, усмивката й, докосването й… А въпросите ще идват и ще те измъчват с тежестта си: „Липсвам ли й? — Каза ли ми всичко, което искаше? „Говорихме ли всичко важно и смислено?

Времето не лекува тези рани. И знаете ли защо? Защото спомените за майката никога не избледняват. Тогава ще разбереш, че майката е винаги с теб. Тя винаги ще те обича. Винаги ще бъде там, защото душите ви са свързани завинаги. Това е завет, по-силен от смъртта. Тази любов е самият живот.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?