Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Васил Иванов се сгоди за четвърти път
Васил Иванов се сгоди

Васил Иванов се сгоди за четвърти път

За четвърти път смята да се ожени репортерът Васил Иванов, научи ko4.

Един от най-добрите български журналисти има три сериозни връзки зад гърба си, три деца, но въпреки това е готов да скочи в дълбокото за четвърти път, научи HotArena.

„Няма да правя сватбата в Каварна”, шегува се Иванов, който предишния път се оженил само месец след срещата с третата си съпруга. Тогава го венча лично кметът на Каварна Цонко Цонев, а сватбеното тържество беше подарък за младоженците от градоначалника, пише „България днес”.

Васил Иванов има три деца от три различни жени. С последната–Деница се разведе четири години след сватбата. Доскоро трите му половинки не можели да се търпят, но се помиряват докато лежи във ВМА заради проблеми с черния дроб. Тогава и трите се редуват, за да бдят над него и станали приятелки.

От връзката си с колежката си Цвети от Нова телевизия, той има дъщеря – Яна, която вече е на 11 години. След това се среща със студентката Деница, която му дарява син, който носи неговото име.

А навръх Ивановден преди години се ражда и малката Мария, която е плод на брака му с фармацевтката Деница. Към днешна дата той се старае да общува редовно и с бившите си половинки, и с децата си.

„Събираме се всяка седмица. Първата ми жена идва с децата и гаджето си, дори си имат своя стая. С третата станаха големи приятелки, редовно се събират, за да ме „плюят” със смях споделя той. „Единствено втората ми съпруга сама се дръпна. А с първата и третата се разделихме като приятели”, спомня си той.

Иванов споделя, че с първата се разделили, когато взривили апартамента му и решили, че така е по-добре за детето. С втората си жена не живеел заедно, но тя забременяла и се събрали за известно време.

Едва третата му съпруга успяла да го заведе пред олтара. „Дойде да ми помага да кося трева и донесе бутилка уиски–тогава пиех. Остана да преспи и не си тръгна.

Рекох й „Хаде, до един месец ще се оженим. Набрах бившия кмет на Каварна и му викам: Цонко, хайде да ни жениш”. Не мислеше, че е сериозно, защото имах навика да му звъня, когато съм с гадже и да му казвам, че ще трябва да ми кумува.

Но след месец наистина се оженихме. Адска юлска жега, бракосъчета ни на нос Калиакра”, спомня си Васко.

Към днешна дата смелият журналист вярва, че е открил жената на живота си. За нея обаче не споделя нищо и твърди, че иска да я запази в тайна.

Единственото, което разкрива, е, че тя е много красива, с чувство за хумор и има много други качества. Да са честити!

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?