Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вече не се крият! Ето ги Благо и новата му прегърнати на Гергьовден (СНИМКА)
Вече не се крият! Ето ги Благо и новата му прегърнати на Гергьовден (СНИМКА)

Вече не се крият! Ето ги Благо и новата му прегърнати на Гергьовден (СНИМКА)

Още преди да подпише документите за развода, Благой Георгиев се „застрахова“ с нова жена до себе си. Поне така гласи най-новата клюка в публичното пространство.

Обектът на припламналите в „Сървайвър“ чувства обаче не е поп фолк певицата Татяна, както всички си мислеха, а младичката и симпатична  Мария Обрейкова.

Двамата неволно се издадоха преди няколко дни. На купон по случай Гергьовден баджанакът на Георгиев Жоро събра част от участниците в предаването, а от снимките ясно се вижда, че карловката е като залепена за Благо.

На фотографиите, с които Hotnews.bg разполага, ясно се вижда и другата спрягана за гадже на Джизъса Татяна. Мария обаче е прегърната от футболиста, придружен от двете си големи деца, родени от връзката му с гимнастичката Христина. Явно връзката на Мария и Благой е сериозна, щом тя се е запознала с част от наследниците му.

Благой Георгиев Гергьовден

Мария е на 21 години и влезе в предаването като инфлуенсър, така че любовта с Благо й е добре дошла. Поли стана много известна покрай връзката си с Георгиев, сега това предстои и за Мария. Блондинката се провали гръмовно в играта, като не ползва идола си за спасение, вярвайки на коалицията, че няма да я номинира, но това не се случи и тя попадна при Благо на Острова на отшелника.

Двамата продължават да са заедно, защото вчера Павел напусна играта, която разбира се, е записана преди почти месец.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?