Home » КЛЮКАРНИК » Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата
Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата
Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата

Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата

Бившият съпруг на Ани Салич най-накрая си намери половинка, научи КОЧ.

 След близо 5-годишна раздяла, тв продуцентът вече не крие, че има нова жена до себе си и връзката им е сериозна.

Макар Бранко да се стремял да бъде дискретен, партньорката му въобще не се криела. Тя редовно му звъняла, наричайки го с нежни имена, а публично му се обяснявала в любов пред познати и приятели.

Същевременно бившият мъж на Ани Салич не й отмъщавал, че го е напуснала, а се грижел всеотдайно за децата им. Синът им Лазар, който е студент първи курс, е изцяло на негова издръжка, а дъщеря им Хана, която още е ученичка, редовно нощува в неговия дом по няколко пъти на седмица, пише „Ретро”.

Ани и Бранко също се чували редовно, но най-вече по делови въпроси. Никой от тях не разпитвал другия за личния му живот и се радвали на чудесни отношения.

Припомняме, че през 2017 година новинарката окончателно изгони мъжа си от семейното жилище. Тогава съседите им станаха свидетели на грозна сценка, в която Ани лично изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи фамилията на мъжа си от 20 години остана в апартамента им в „Манастирски ливади”, а мъжът й се премести в старото им жилище в „Овча купел”.

Агонията между двамата започна преди 5 години, когато се заговори, че Бранко не е верен на жена си и редовно й кръшка с колежки от Би Ти Ви. Дори преместването на водещата в Нова телевизия и свалянето на брачната халка не успяха да го върнат в пътя.

Тогава Ани не коментира нито раздялата, нито сваленият пръстен, но към днешна дата не крие, че е разведена жена. Дори намеква, че има нов човек до себе си и то от доста време.

Източник: marica.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?