Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”
Kiara gubila sym si vremeto v Ergenyt

Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек.

Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по странен начин.

В интервю по bTV тя разкри, че Алек никога не я е канил на среща в предаването, а всичките ѝ моменти с него са резултат от нейната инициатива. „В реалния живот не съм такава, прекалено съм свита”, призна Киара.

Попфолк певицата и бивша национална състезателка по художествена гимнастика призна, че драмата ѝ в последния епизод е била съвсем реална. „Почувствах се прецакана и надиграна”, призна тя. Въпреки установения регламент Киара не получи време с Ергена. Надежда, която нямаше право на среща с Алек, го отмъкна, а пред другите се направи, че я боли корем.

В резултат на това Киара плака и се ядоса, а Алек на ѝ даде роза.

След напускането на „Ергенът” Киара е пуснала нова песен, в която осмива предаването. В клипа тя играе Момата, а млади красиви мъже се състезават за сърцето ѝ.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?