Виктория Георгиева, която представи България на „Евровизия” преди 2 години, се оказа лесбийка. Именно така е успяла да достигне до този свой връх в кариерата.

В светските среди се шушука усилено, че младата певица всъщност е на левия бряг. Дори се говори, че живее с доста по-възрастна от нея богата жена, която спонсорира кариерата й. Именно чрез нейните пари е стигнала до „Евровизия”.

Виктория с всяка година заприличва все повече на лесбийка. Вече има толкова много татуировки, че е заприличала на Благо Джизъса. Жените обикновено си правят един, два татуси, големият брой е присъщ повече на мъжете. Вики обаче може би се чувства по-мъжествена и се е изрисувала цялата.

Вики не изглеждаше особено женствено и като тийнейджърка. Обществото научи за нея за първи път в „Х Фактор”, когато беше само на 15 г. Тогава беше доста закръглена и стеснителна.

С много труд и воля Вики успя да отслабне, но все още не е красавица. Според мнозина причината е, че вътрешно не се усеща като истинска жена, понеже има влечение към своя пол и има доста мъжки хормони в себе си.

Певицата обаче не се интересува от хорското мнение и по всичко личи, че е много щастлива с настоящата си партньорка, която на всичкото отгоре има пари и може да си позволи да я издържа.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com