Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Радеви пируват в 5-звезден хотел, Деси с обувки за $1000 (Снимки)
Радеви пируват в 5-звезден хотел Деси с обувки за $1000 (Снимки)

Радеви пируват в 5-звезден хотел, Деси с обувки за $1000 (Снимки)

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава са били специални гости на откриването на най-новия 5-звезден луксозен хотел в България.

Той се намира край Свиленград и е част от една от най-големите и известни винарски изби у нас. На събитието се събрали над 350 отбрани гости, сред които бизнесмени, политици, светски персони.

Държавният глава и първата дама пристигнали последни на бляскавия прием със служебната лимузина и един джип ескорт с охранители от НСО. Досущ като холивудски знаменитости, двамата били посрещнати от собствениците и преминали по червения килим с тях. Мерцедесът на Радев паркирал буквално върху килима, споделят очевидци.

За помпозното откриване президентшата се спретнала с марков тоалет. На откриването тя се появила с рокля на известната дизайнерка Дона Карън, чиято цена е 350 лева. Тя е от новите придобивки в гардероба ѝ и до момента първата дама не се е появявала с нея другаде. В пъти по-скъпи обаче били черните елегантни обувки, с които Радева съчетала роклята с дължина до глезените.

Те са дело на най-известния в целия свят дизайнер на обувки Маноло Бланик, прочул се покрай хитовия сериал „Сексът и градът“, в който главната героиня Кари Брадшоу носеше единствено и само негови шедьоври. Скъпарските сандали на първата дама са от нова колекция и в момента се продават в различни световни модни сайтове на цена от над 1000 долара, или около 1800 лева. Вероятно и тя ги е закупила онлайн, тъй като марката няма представителен бутик у нас.

Преди приема със стотици ВИП гости президентшата посетила и любимия си салон за красота, за да ѝ направят професионален сешоар и маникюр в кървавочервено. Двамата с Радев били настанени на най-изисканата маса, а именно тази на собствениците. Било им поднесено 5-степенно гурме меню, както и отбрана селекция вина, производство на избата. В един от кадрите от видеорепортаж от събитието се вижда как семейство Радеви дегустират с удоволствие специалната реколта. Известно време първата дама не пиеше алкохол, след като претърпя мозъчна операция, но очевидно вече не е въздържател.

Изисканият прием се състоял на открито пред сградата на новия хотел, където била изградена и специална сцена. Музикалната програма включвала класическа музика, както и концерт на джаз певицата Хилда Казасян. Не се знае дали Радев и Деси са останали да нощуват в чисто новия 5-звезден хотел. Справка с ценоразписа показва, че една вечер в обикновена двойна стая там струва 509 лева. Президентският апартамент пък се дава срещу 980 лева на нощ. Резиденцията има и два пентхауса, чиито цени са по запитване, но по-всяка вероятност са поне по 1500 лева.

Въпреки че Радеви били в непосредствена близост до родното село на президента, не се отбили до Славяново след присъствието на галаоткриването, за да навестят майка му. Пенсионерката Станка живее в къщата си там сама, но обичайно синът ѝ ходи на гости, когато не е в компанията на втората си жена Десислава.

Собствениците на хотела посрещат Радеви на червения килим


Тоалетът на Деси Радева е дело на дизайнерката Дона Карън


Суперлуксозните обувки на първата дама


Радеви дегустират отбрана селекция вина


Луксозното 5-звездно шато край Свиленград

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?