Home » СВЯТ » Виктор Орбан: Джендърите нямат място в Унгария! Забранявам ги със закон!
Виктор Орбан: Джендърите нямат място в Унгария! Забранявам ги със закон!

Виктор Орбан: Джендърите нямат място в Унгария! Забранявам ги със закон!

Виктор Орбан е категоричен, че в Унгария няма място за хора с различна сек*уална ориентация!

Лидерът на Унгария Виктор Орбан забрани хомосек*уализма в страната със закон. Това е радикален знак от негова страна, че е против либерализма на ЕС.

Партията му „Фидес“ внесе в парламента предложение, което по всяка вероятност ще бъде прието, гейовете, лесбийките, джендърите и тран*сексуалните хора да не бъдат споменавани в никакви документи, да не бъдат показвани по телевизията и да не се пише в медиите за тях, съобщи Dw.com.

Промяната засяга и училищата. Ще бъдат изхвърлени всички програми за просвещение с различната сексуална ориентация. Децата от малки ще се възпитават, че единственото нормално в сексуално отношение е да си хетеросексуален.

Виктор Орбан забрани „обратните“

Рекламите, засягащи хомосексуалните наклонности, също ще бъдат забранени, тъй като се счита, че развращават обществото. На практика унгарецът няма да може да вижда никъде другиго, освен хетеросексуален човек или поне представящ се за такъв. Различните ще трябва да се крият, както беше по време на социализма.

„Време е да спрем тези абсурдни либерални популизми, които целят да разбият нашето общество и да го изкарат от нормалността. Ако ЕС няма проблем с това, Унгария има.“ – категоричен е Виктор Орбан, който отдавна води война с „обратните“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?