Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Винаги държа едно бурканче в хладилника – моето тайно оръжие! Казват, че лекувало дори рак!
Винаги държа едно бурканче в хладилника

Винаги държа едно бурканче в хладилника – моето тайно оръжие! Казват, че лекувало дори рак!

За това лекарство-чудо са ви необходими само три съставки: чесън, мед и ябълков оцет. 

Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу много болести. Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност и дори рак – всички тези ужасни болести просто не могат да устоят на този лечебен еликсир.

Действието на тази напитка се дължи на силното укрепване на имунитета и намаляване нивото на “лошия” холестерол в организма. Тази рецепта е тествана от много пациенти. В рамките на 2 седмици непрекъснато използване на сместа от чесън, мед и оцет се забелязало подобрение дори и при пациенти с тежки форми на заболяването – всичко това благодарение на комбинация от изключително важни компоненти в тялото.

Как да си направим лекарство с чесън:

чесън и мед в пота

Тази целителна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми. Дори напълно здрави хора е хубаво да пият еликсира с мед. Приемайки го всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

СЪСТАВКИ:

  • 1 чаша ябълков оцет
  • 1 чаша пресен натурален  мед
  • 10 скилидки чесън

ПРИГОТВЯНЕ:

Обелете чесъна. Смесете целите скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в плътно затварящ се буркан. Дръжте лечебна напитка в хладилника.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ:

Вземайте по 2 супени лъжици от лекарството на гладно. Може да го пиете с вода или чай, но е задължително да изчакате поне 15 минути до храненето, след като сте приели еликсира.

Резултатите ще почувствате още на петия ден. Изчезват слабостта, главоболието, подобрява се храносмилането и общият тонус на тялото.Това лечение е препоръчително за всички тези, които страдат от анемия, безсъние, астеничен синдром. В ранните стадии на рак напитката е в състояние да катализира защитните сили на организма и да стартира механизми за възстановяване!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?