Home » КЛЮКАРНИК » Лили Иванова направи нещо уникално за Христо Мутафчиев СНИМКА
Лили Иванова направи нещо уникално

Лили Иванова направи нещо уникално за Христо Мутафчиев СНИМКА

Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей и само два дни след успешната церемония по раздаването на наградите „Икар”, с чиято организация той се занимаваше през последните месеци, в живота на актьора се случи поредната жестока драма.

Той загуби баща си Стефан Мутафчиев, а два месеца по-рано от този свят си отиде и майка му Драга Мутафчиева, припомня КОЧ.

По време на раздаването на наградите „Икар” обаче, на която присъства и примата на родната популярна музика Лили Иванова, Христо Мутафчиев е в изключително жизнерадостно настроение. Потвърждава го и снимка, на която той е в компанията на примата и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Лили Иванова направи нещо уникално

Именно това е и фотоса, който успява да разведри дори и минимално Мутафчиев в този толкова труден за него момент. Актьорът го публикува в социалните мрежи в деня, в който губи майка си, сякаш за да покаже, че всеки е сам в болката си, а това, което хората виждат в него, трябва да е позитивно и с усмивка. пише show.blitz.bg.

Както вече ви информирахме до по-миналата година таткото на актьора работеше като секретар на читалище „Васил Левски” в Карлово и бе изключително обичан от местните в Карлово, както и от колегите си. Той е бил болен от година и нещо, но след смъртта на съпругата си Драга, е рухнал психически. Често споделял пред приятели, че не може да прежали Драга, която също се ползваше с голямо уважение в града. Дълги години тя работеше в община Карлово.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?