Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Гергана Гунчева: Да, аз изритах Пепи Бакърджиев. Даже доста се забавих!
Гергана Гунчева: Да аз изритах Пепи Бакърджиев. Даже доста се забавих!

Гергана Гунчева: Да, аз изритах Пепи Бакърджиев. Даже доста се забавих!

Изявяващата се в последно време като водеща на „Фермата“ Гергана Гунчева е инициатор на раздялата със спортния журналист Петър Бакърджиев. Красавицата отлагала цели две години развода, за да закърпи нещата, но Пепи се оказал безнадежден случай.

Двамата дори са посещавали семеен терапевт заради своите две момчета – Самуил и Максим, призна Гунчева.

Чаровната Гергана, която е „Мис България“, се раздели със съпруга без излишен шум, а причините за раздялата им останаха неясни.

Семейната идилия не изтрая дълго

„За мен решението беше обмислено, не съм бързала. Сложно и комплексно е, аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех правилното решение, без да се колебая“, коментира блондинката.

Петър остава в семейното им жилище, а в свободното си време се грижи за трите си деца, последното от които е плод на любовта му с Кристина Димитрова. С Гергана почти не се виждат, заради натоварения график. Именно той поема грижите за момчетата, докато Гунчева се снима във „Фермата“.

Добрата новина е, че красивата водеща е на не повече от 30 км от столицата и ще е в течение на всичко, което се случва със синовете й.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?