Глория нокаутира злите езици с една единствена снимка с Добри (СНИМКА)

Глория нокаутира злите езици с една единствена снимка с Добри (СНИМКА)

Няма прегради за щастието на човек. В това определено вярва поп фолк-примата Глория, която се радва на споделените чувства на своя доста по-млад партньор Добромир Добрев, напук на всички злобни писания по техен адрес.

Припомняме, че певицата от месеци е под атаката на завистниците, които не спират да я плюят заради връзката й с младия и добре сложен мъж.

Тя обаче не дава ухо на грозните слухове, а преди броени часове качи снимка, с която натри носовете на онези, които не спират да я плюят. На нея я виждаме в компанията на любимия мъж, двамата определено сияят от щастие, а мястото, което са избрали за романтичното си бягство, е повече от показателно – амалфийското крайбрежие.

Глория и Добри Амалфи

„И за вас много здраве и щастие от нас ! ????“ Това написа певицата като коментар към кадъра, с което определено показа, че е над нещата и хорското мнение. А за капак тя сподели още изкусителни снимки, на които я виждаме по бански, отмаряща на тузарска яхта – гледката определено може да подкоси краката на всеки мъж, а мнозина ще завидят на Добри:

Глория яхта

Твоят коментар

Be the first to comment on "Глория нокаутира злите езици с една единствена снимка с Добри (СНИМКА)"

Какво мислите?