Home » КЛЮКАРНИК » Горчиво! Джулиана Гани получи предложение за брак
Горчиво! Джулиана Гани получи предложение за брак
Горчиво! Джулиана Гани получи предложение за брак

Горчиво! Джулиана Гани получи предложение за брак

Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов се впуснаха в поредно пътешествие. Само две седмици след като се завърнаха от Филипините двата се отправиха към Виена, Австрия.

В един от най-скъпите ресторанти с невероятен изглед към града фитнес инструкторът падна на колене пред силиконовата красавицата. От задния си джоб извади малка кутийка с много скъп пръстен и я помоли да му стане съпруга. Всичко това става ясно от клипче в техните профили във Фейсбук. Илиян предварително предупредил приятели да снимат отдалеч този паметен момент, за да могат после да си го припомнят.

Джулиана остана стъписана и само повтаряше: „Майко, ти се шегуваш“. Естествено, накрая каза „Да“ и двамата се целунаха. „Любов моя, наистина не очаквах. Останах без думи. Ти ме прие каквато съм – с моите странности и лудости. Обичам те, обичам Виена и никога няма да забравя този момент“, написа пловдивчанката в социалната мрежа.

Илия не случайно избрал да й предложи там. Джулиана обожава Виена и тази екскурзия била по нейно настояване. И макар двамата да са вече сгодени, за сватбата ще трябва да почакат. Джулиана все още няма развод с предишния си приятел Станимир, който остави в средата на миналата година. Девойката минава през сериозни драми с бившия си, който отказва да подпише молбата за развод./show.blitz.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?