Home » КЛЮКАРНИК » Горчиво! Любима двойка от „Един за друг“ стяга сватба
Горчиво! Любима двойка от "Един за друг" стяга сватба

Горчиво! Любима двойка от „Един за друг“ стяга сватба

Младите вече обмислят общото си бъдеще

Финалистите в последния сезон на „Един за друг“ Габи и Десо вдигат сватба. Любимците от малкия екран, които са заедно от близо три години насам, плануват лятно тържество 3 в 1 на 26 август.

В специалния ден празнува бащата на мъжа, който успя за кратко време да се превърне във фаворит в надпреварата, а малко по-рано – таткото на красивата брюнетка.

В същия ден ще подпишат. Венчавката ще се реализира в Силистра, като с цялата организация се е заела бъдещата булка и шаферките. Събитието ще се проведе в тесен кръг, като ще присъстват само най-близките им роднини, приятели и познати.

Част от поканите са адресирани към участниците от вълнуващото предаване.

Ко4“ припомня, че по време на снимките те се сближиха с големите победители Виктория и Явор Зайн, които наскоро също узакониха любовта си.

Младите вече обмислят общото си бъдеще. „Вярваме в символиката и почитаме консервативните традиции, това е причината един ден да кръстим първото си дете на баща ми“, коментира той.

Във връзката им, разбира се, невинаги всичко е било цветя и рози. Съвсем наскоро двамата разкриха, че най-трудният период за тях е бил през пандемията, когато е трябвало да се преместят във Варна, тъй като Габи е тъжала по родния си град.

„Тогава не мислех адекватно, към днешна дата мисля, че съм много по-зряла“, издава риалити героинята. Това е и най-големият компромис във връзката им, но не съжаляват за избора си, тъй като трудностите досега ще ги отведат до олтара.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?