Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Чудо! Леля Райна от Дупница: Излекувах се от злокачествен тумор с молитви към Бог, лекарите искаха да ми отрежат гърдата, но бучката изчезна
Чудо! Леля Райна от Дупница:

Чудо! Леля Райна от Дупница: Излекувах се от злокачествен тумор с молитви към Бог, лекарите искаха да ми отрежат гърдата, но бучката изчезна

Брат ми отиде в църква и се помоли за моето здраве с думите: „Стопявай се, стопявай се!”, сподели възрстната жена

С упование към Бог, леля Райна от Дупница се изцери от рак на гърдата, разбра Ко4. Възрастната жена сподели случилото се чудо с нея, за да зареди с оптимизъм и вяра болни и страдащи – че винаги има изход, стига да се обърнете към Бог.

„Случи се чудо!, не може място да си намери от радост Райна, която е жива и здрава, а сполетялата я коварна болест – вече е в миналото. Ето какво разказа тя: „Преди няколко месеца, както си четях Библията, усетих, че болките в гърдите ми минават.

Преди време напипах зърно в гърдите си и веднага отидох на лекар. Лекарите ми направиха снимка и всеки ден ходих на различни изследвания. Бучката непрекъснато растеше, туморът беше злокачествен. Лекарите ми направиха операция и махнаха тумора.

След операцията обаче бучката започна отново да расте.

След 10 дена лекарите ми казаха, че трябва да се отреже цялата гърда. Операцията беше насрочена за понеделник, но аз постъпих в болницата още в събота.

Брат ми отиде в църква и се помоли за моето здраве. Той се моли най-много от всички. Той непрекъснато говори в църквата: „Стопявай се, стопявай се!”

След операцията почувствах, че нещо ми мачка гърдата. Отидох и казах това на лекарите. Те ми казаха в понеделник да отида на ехограф. След това лекарят ме сложи на операционната маса и каза: „А, нещо е станало!” Обясни, че имало нещо, наподобяващо течност. От бучката нямаше и следа. 40-50 минути стоях на масата. Всички лекари бяха изумени.

Tе не знаеха какво точно се е случило, та бучката в гърдите ми да изчезне. Пишеше, че е злокачествен тумор. По-късно срещнах на стълбите доктора и го попитах: „Какво стана?” Той само ме потупа по рамото и нищо не каза. Стана чудо и Бог ми помогна да се излекувам, лекарите бяха безсилни.”

Източник: Bgnow

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?