Home » БЪЛГАРИЯ » Госпожо Нинова, не съм виждала депутат на село от 17 години
Госпожо Нинова не съм виждала депутат на село от 17 години

Госпожо Нинова, не съм виждала депутат на село от 17 години

При нас за 40 дни умряха 13 души. Затова ще вдигат пенсиите чак от 1 юли.

Стара жена съм и не съм червена бабичка. Четох статия във вестника, в която авторът, който е депутат, пише, че първо трябва да направим магистралите, после пенсиите щели да се завишат. Това го каза и един управляващ – повече магистрали, повече инвеститори. Уви, те намаляха.

За дереджето ни не са виновни магистралите, а корупцията у нас.

Непрекъснато гледаме и слушаме: „Добре сме”. Кое му е доброто? България е най-бедна в ЕС, а е богата, красива торба, пълна с жълтици – злато, вода, планина, море, билки. Първи сме по смъртност. В селото ни за 40 дни умряха 13 души. Затова увеличението на пенсиите е чак от 1 юли… За който доживее.

От 17 години живея на село, днес от 3 училища няма нито едно, от 2000 души сега са 650.

Госпожо Нинова, пускате депутатите да ходят при избирателите. Аз не съм виждала такъв от 17 години.

Мили хора, разберете – няма сини, няма червени, зелени. Има честни и нечестни, кадърни и некадърни. Господа, не съм вярваща, но свети Архангел ходи с везната и мери греховете. Затова нека тези, които заминават по курорти в чужбина, да направят по един сандвич и да го подадат на клошаря, на бездомника. А госпожа Караянчева да подари цвете или пържола на жената, на която пенсията ѝ за 4 години е колкото нейната заплата за един месец.

Въпреки всичко аз ви желая здраве, то е богатство. Младите да преодоляват трудностите, на възрастните – дълги спокойни старини.

Костадина Конечкова, Староселци

Източник: ПИК

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?