Home » КЛЮКАРНИК » Гърми голям скандал между Тони Стораро и Валентин Кулагин
Гърми голям скандал между Тони Стораро и Валентин Кулагин

Гърми голям скандал между Тони Стораро и Валентин Кулагин

Тони Стораро е спряган за гей от няколко седмици насам, което не му се нрави. Причината е в твърденията на скандалния гримьор Валентин Кулагин, който обяви публично, че колегата му Цецо Андреев е задоволил орално 47-годишния певец в тоалетната по време на снимките на клипа към дуета му с Константин.

Стораро – баща обаче отрича такова нещо да се е случвало и се зарича, че ще съди Кулагин за клевета, ако не му се извини публично. Шуменският певец твърди, че никога не би имал нищо сексуално с мъж, че е женен и го привличат само жените.

„Аз съм на 47 години, имам деца и внуци и хич не ми е смешно“, отсече Тони Стораро пред в. „Уикенд“. Той заяви, че нито дума от това не е вярно и вероятно ще заведе дело за клевета срещу Валентин, ако не му се извини официално.

Цецо обаче е на обратния полюс. Зрителите на „Big Brother: Most wanted” през 2018 г. се запознаха добре с гримьора, който е пръв приятел на Златка Райкова. Той е открит гей, и то в пасивната му форма, което си личи.

Кулагин също е спряган за гей, макар да не е известна нито една негова афера с мъж. Напротив, знае се за жена, която му е била гадже. Въпреки това маниерите на Вальо са като на чист хомосексуалист.

Мнозина считат Тони за бисексуален, но той отрича и за да се направи на големия мъжкар, ще съди Кулагин. Според последния Цецо сам е разкрил, че е задоволил турския ром и ще е интересно дали ще го потвърди в съда.

„Не знам как може да се лъже така! Това момче – Цецо Андреев, гримираше момичетата в клипа, мен също ме гримира, за да не лъщя на камерата. Той ми се обади преди дни, също е много възмутен и се кълне, че не е казвал такива глупости, просто защото това не е истина. Явно всеки се стреми да се прави на известен с цената на всичко, измисляйки си какви ли не щуротии.

Хич не ми е смешно, аз съм мъж на 47 години, уважаван от хората, със съпруга, с деца и внуци… Посъветвах се с адвокат и сигурно ще го съдя този Кулагин. Щом ще лъже така нагло, за да се прави на интересен, сега ще си плаща“, заяви поп-фолк звездата.

Той допълни, че свидетели в съда ще му бъдат както Цецо Андреев, така и хора от екипа на видеоклипа.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?