Новините на фокус
Home » СВЯТ » Дарина Павлова е съкрушена! Първи думи за смъртта на Силвио Берлускони
Дарина Павлова е съкрушена! Първи думи за смъртта на Силвио Берлускони

Дарина Павлова е съкрушена! Първи думи за смъртта на Силвио Берлускони

Една от най-известните българки зад граница, бизнес дамата Дарина Павлова, е буквално съкрушена от вестта за смъртта на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Както знаем, тях ги свързваше дългогодишно приятелство (а според клюките и голяма любов). Именно Дарина беше една от първите, които реагираха след смъртта на Берлускони, който почина на 86- годишна възраст след дълго боледуване от хронична левкемия.

„Ще отнеме време, за да преодолея шока от загубата. Любов завинаги! Благодаря, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио“, написа в Инстаграм на английски и италиански език вдовицата на Илия Павлов.

През 2012 година след много спекулации с медиите около връзките си с бившия премиер на Италия – Силвио Берлускони, Дарина Павлова се изповядва с пикантни детайли за италианско списание. След изказванията й в някои български медии, животът й заинтригува особено много и италианските издания.

Дарина Павлова реши да подгрее интереса към темата с любовните подвизи на скандалния италиански премиер и се включи в списъка на жените, които разказват любовните си преживявания със скандалния политик.

Вдовицата на Илия Павлов твърди, че първата й нощ в премиера на Италия била незабравима. Запознали се преди 8 години във Вашингтон и малко след това започнала връзката им. Дарина Павлова смята себе си за различна от останалите любовници на Берлускони и твърди, че за нея е важно да опази любовта.

„Никога няма да забравя първата ни нощ заедно. Аз непрекъснато повтарях: Невероятно, невероятно. И днес настръхвам, като се сетя за тази нощ. Беше нощ на пожар“, изповядва се вдовицата на Илия Павлов.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?