Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Деси Стоянова за мъжа си Велислав Русев: Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали
Деси Стоянова за мъжа си Велислав Русев: Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали

Деси Стоянова за мъжа си Велислав Русев: Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали

„Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми“.

Ден след като журналистът Велислав Русев почина, неговата съпруга – водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова, качи снимка на двамата с трогателен текст.

Вчера на 57 години, след претърпян инсулт, почина Велислав Русев.

„Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“, пише Деси Стоянова в инстаграм.

Поклонението пред Велислав Русев ще се състои на 1 декември, петък в 14:00 часа в Частен гробищен парк „Бояна парк.

„Днес Деси Стоянова няма да бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си – уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на „Преди обед“, я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне“, бяха думите на Петър Дочев.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dessie Stoyanova (@dessie_stoyanova)

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?