Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Детето на Мирослава е от Трактора – абсолютно негово копие, ще има ли битка за милионите?
Детето на Мирослава е от Трактора – абсолютно негово копие ще има ли битка за милионите?

Детето на Мирослава е от Трактора – абсолютно негово копие, ще има ли битка за милионите?

Невръстният син на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше разстреляна заедно с Алексей Петров, е син на бившата барета. 4-годишното момченце не просто се казва Илия – кръстено е на бащата на Трактора, а е и абсолютно копие на бившата барета.

Колеги на Мира от ВМА разкриха единствено пред Lupa.bg подробности около произхода на малкия сладур.

Преди около петилетка Мирослава мистериозно изчезнала от работното си място. Когато се завърнала, щастливо заявила, че е станала майка. Тъй като не било известно да е имала мъж до себе си, Михайлова заявила първо, че е родила от донор.

По-късно сменила версията си и твърдяла, че хлапето е осиновено. Няма обаче никакви данни Мира да е тръгвала по сложния юридически път на осиновяването, още повече, че у нас то е изключително трудно за самотен родител.

Колегите на Михайлова споделиха още, че имат подозрения дали рехабилитаторката не е използвала сурогатна майка, за да дари Трактора със син, за което той мечтаел от десетилетия. Все пак когато детето се ражда, тя е на дсостолепните 44 години.

Ситуацията съвсем заплита казуса с наследството на Алексей Петров. Съпругата му Мариана Игнатова Петрова, за която се жени през 1986 г., няма официален развод с него.

Ива Павлова е друга жена в живота на убития, двамата имат дъщеря – Диляна. Така в битката се намесва и малкият Илия, за когото не е ясно дали е припознат.

lupa.bg

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?