Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Трактора – любовник на Надежда Михайлова, щял да я прави първата жена – президент
Трактора – любовник на Надежда Михайлова щял да я прави първата жена – президент

Трактора – любовник на Надежда Михайлова, щял да я прави първата жена – президент

За посещенията на различни политици от всички цветове на спектъра в базата на Октопода – басейна „Спартак“, откъдето Алексей Петров управляваше империята си, се носят безброй слухове.

Безспорно най-пикантна обаче е историята за бижуто на СДС и бивш външен министър Надежда Михайлова, която според злите езици пада в плен на чара на бившия командос и стартира мимолетна любовна афера с него.

Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко стартира, когато Хубавото Наде се записва да тренира таекуон до при Трактора. В декор на секс сцените между дамата се превръща басейнът „Спартак“. Говори се обаче, че хитрият Алексей дори имал видеозаписи от креватните си изпълнения с Надка, с които я държал в шах с години.

Узнал, че има такъв запис с жена му, първият съпруг на Надежда – Камен Михайлов, пожелал да прекрати брака с нея, който и без друго двамата определяха хладно като „коалиция на принципа на основа“.

Надка доста хващаше окото преди години. Трактора – не чак толкова

Верен на принципа си винаги да урежда любовниците си с високи постове, както направи с дългогодишното си гадже Ива Павлова, акционер в десетки фирми, Трактора не забравил Надето.

Главният обвиняем по делото „Октопод”  ходатайствал Надежда Михайлова-Нейнски да бъде кандидат за президент на СДС и ДСБ на изборите през 2011 г.

Схемата за натиск била чисто ченгеджийска – шефът на предизборния щаб на СДС Борис Марков бил поканен на среща от Михаил Михайлов, бивш шеф на пресцентъра в кабинета „Костов” и бивш агент на Шесто управление на ДС. Разговорът трябвало да се състои в ресторант на столичната ул. „Славянска”. Когато влязъл в заведението, Марков се озовал очи в очи с Алексей Петров, известен още като Трактора. Той седял сам на маса и пушел пура. В цялото заведение нямало нито един друг клиент.

„Надежда е кандидатът за президент на СДС, нали?!”, попитал Трактора. Марков обяснил, че решението не е еднолично и че Нейнски е един от кандидатите. Било му показано ясно обаче, че именно Надежда трябва да е този кандидат.

Още същият ден Борис Марков уведомил лидера на „сините” Мартин Димитров за организирания капан и натиска в подкрепа на Надежда Неински. Провел се разговор между ръководството на СДС, след което красавицата вече не била сред основните кандидати.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?