Home » КЛЮКАРНИК » Джорджано загърби музиката и стана планинар / СНИМКИ
Джорджано загърби музиката и стана планинар / СНИМКИ

Джорджано загърби музиката и стана планинар / СНИМКИ

Джорджано загърби музиката и се отдаде на друга страст, разбра Ко4.

Мирослав Стоянов – Джорджано придоби слава с нестандартното си парче „Отиваме на купон“, което стана истински хит през 2014. И ако се чудите къде се изгуби той, 37-годишният изпълнител в момента предпочита да покорява не музикални класации, а планини.

„2018 г. открих магията на планината и музиката остана на заден план, споделя Джорджано.

Джорджано планинар„Хобито ми е да правя преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута: Е-3, Е-4 и Е-8. Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се ангажирам с още нещо. Музиката ми е на първо място, но и планината има много специален чар, до който успях да се докосна.“

И допълни:

Новата страст на Джорджано„Не ползвам услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си организирам самостоятелно, което е доста вълнуващо и отговорно. Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени“.

Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът сподели, че вече ходи на преходи с феновете си: „Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете“.

Мирослав Стоянов - ДжорджаноСпоред старозагореца при музикалните му участия е много различно. „Там е повече като работа. Няма го приключението“. Но въпреки всичко музиката е животът на Стоянов.

„Правя по 1-2 песни на година“, но творчеството му все още не е видяло бял свят.

Да се повеселим с класиката на този единствен по рода си тенор:

Мирослав Стоянов - Джорджано катери планини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?