Home » КЛЮКАРНИК » Динко го закъса след катастрофата, никак не се чувства добре
Динко го закъса след катастрофата

Динко го закъса след катастрофата, никак не се чувства добре

Ловеца на мигранти Динко Вълев яко го закъса след катастрофата. Бизнесменът от Ямбол обяви, че не се чувства добре и още му прилошава само като си спомни за почти фаталния инцидент, научи КОЧ.

„Лошо ми е. Не ми се говори, не се чувствам добре”, споделя Динко. Бизнесменът карал по пътя от Ямбол за Сливен, когато от нивите край шосето излязъл камион превозващ зърно и смачкал предницата на последната тузарска кола на Вълев.

Наскоро Динко се похвали с уникално возило модел 2019 със S-купе. За да се поглези с лъскавия автомобил в уникалния цвят злато с диаманти, бизнесменът се бръкна с цели 350 бона.

За нещастие златистия му мерцедес пострада сериозно при сблъсъка с камиона от нивите, пише „България днес”.

„Освен че карам танк, обичам да съм и в крак с модата. Дано си я карам безаварийно и Господ да ме пази—най-важното”, пожела си ямболията при покупката на модела.

Освен с бутиковия модел мерцедес, Динко си попълва автопарка и с военна техника–танкове и БТР. Неведнъж му се е налагало с тях да вади обърнати коли при катастрофи.

Според запознати, на бизнесмена му е трудно да се възстанови не само от удара, но и от шока за случилото се с колата му. Щом се оправи, ще му се наложи да се бръкне с 50 хилядарки за ремонт, изчисляват експерти.

След сблъсъка с камиона, медицински екип незабавно откарал Динко в близката болница. За щастие няма сериозни травми по ямболията.

Лекарите уточняват, че състоянието му е стабилно, но има дихателни проблеми и замайване след удара. От снимки в социалната мрежа става ясно, че ден преди инцидента Динко е събирал тен на плажа във Варна.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?