Горещи новини

Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

Dosta momicheta v Ergenyt si imat priqtel

Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина.

Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията.

Екатерина каза в подкаста „Надкаст”, че всъщност това е било очевидно и тя се е сетила за роднинската им връзка сама, защото са носили еднакви медальони. Габи обаче не е била единствената обвързана, която е влязла в „Ергенът” 3 единствено с цел популярност. Според това, което е научила от участничките, Екатерина е сигурна, че са били повече от две.

Моделката с екзотични очи разкри и доста интересни подробности за живота в имението, който зрителите не виждат. Агресията и заяждането изчезват в почивния ден, в който няма снимки, това разказа тя.

По думите на Екатерина, в такива моменти всички се държат естествено, но появили си екипът с камерите, повечето сякаш си слагат маски и поддържат избраната си роля. Тя каза, че от останалите претендентки за сърцето на Алек е най-разочарована от Надежда.

В началото тя била много внимателна да изгради положителен образ. По-късно обаче тя станала много дразнеща, защото постоянно правила хапливи коментари за всяка.

Екатерина сподели, че с Валерия и Маги продължават да са добри приятелки. Тя защити Магдалена, като каза, че тя е много емоционален човек и в реалния живот и затова понякога реакциите ѝ изглеждат изкуствени, но не са.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина"

Какво мислите?