Горещи новини

Пролетната имунобомба на проф. Мермерски

Proletna imunobomba na profesor Mermerski

През пролетния сезон покойният проф. Мермерски съветваше задължително да подсилим организма си, за да се предпазим от новата вълна зарази.

Рецептата, която гуруто на народната медицина препоръчваше, се състои от 15 лимона с кората, 12 глави хубав български чесън, 1 кг истински, чист мед, 400 г пресни орехи, 400 г негрухана пшеница. Първо трябва да покълнете пшеничните семена.

За целта сложете пшеницата в чист буркан и я залейте с вода за 12 часа. Покрийте буркана с тензух и отцедете от водата. Сложете семената върху чист лист или мек памучен плат и след 24 часа те ще покълнат.

Смелете чесъна заедно с орехите. Смелете 5 от лимоните заедно с корите. Може и да ги нарежете, но е по-добре да минат през блендера, за да не губите нищо от тях.

Изцедете сока от останалите 10 лимона. Смесете всичко, прибавете мед и разбъркайте добре. Може да съхранявате сместа в буркан в хладилника. Консумирайте всеки ден по 2 с. л. преди ядене, най-добре преди закуска. При сериозно заболяване се консумира през няколко часа.

Тази рецепта имунобомба се даваше от проф. Мермерски за изчистване на кръвоносните съдове, заздравяване на сърцето, укрепване на имунната система, детоксикиране на черния дроб, бъбреците и целия храносмилателен тракт, подобряване работата на мозъка, против подагра.

Освен това консумацията на този еликсир ще ви кара да се чувствате по-млади, по-бодри, по-силни и по-здрави всеки ден, категоричен бе лечителят.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Пролетната имунобомба на проф. Мермерски"

Какво мислите?