Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Дъщерята на Николета и Божинов с царски рожден ден в Париж – Никол навърши 11 с торта със златни свещи (СНИМКИ)
Дъщерята на Николета и Божинов с царски рожден ден в Париж - Никол навърши 11 с торта със златни свещи (СНИМКИ)

Дъщерята на Николета и Божинов с царски рожден ден в Париж – Никол навърши 11 с торта със златни свещи (СНИМКИ)

Красивото копие на Николета Лозанова, нейната дъщеря Никол Божинова, вече не е малкото пухкаво сладурче, а голяма госпожица. Както подобава на звездна наследница, и тя отпразнува 11-ия си рожден ден по царски.

От кадрите ѝ в социалните мрежи се вижда, че порасналото момиче се кипри на фона на Айфеловата кула. Компания на празника ѝ правят тъмночервена плюшена играчка, елегантна торта и множество червени, розови и бели балони, които се издигат до тавана на стаята.

Никол Божинова 11

Никол Божинова РД

Досущ като майка си Никол Божинова най-напред позира на терасата (вероятно на хотела, в който са отседнали), а гледката изглежда типично по френски – архитектура и не какво да е, а Айфеловата кула. Рожденичката не е пропуснала и да се снима по-неглиже и в лежерна обстановка – щракната е по халат в стаята, както и на леглото.

 Никол в Париж

хотелска стая балони

Сред изненадите за рожденичката са били розовите балони, реещи се в хотелската стая, и бутикова торта с единадесет златни свещи – като за истинска принцеса!

торта златни свещи

Никол Божинова Париж

Френският ѝ рожден ден явно е преминал успешно и ако съдим по поздравите на Неймар, има с още какво да се запомни. Никол е единствено дете на Николета Лозанова от връзката ѝ с Валери Божинов. И макар баща ѝ да трябваше да преживее смъртта на биологичния си баща, все пак внучката се оказа далеч от трагедията.

Париж бе арена на звездните ѝ 11 години, а може би скоро ще разберем и какви са били другите подаръци.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?