Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Най-после показаха новата любов на Антон Хекимян-Снимки
Най-после показаха новата любов на Антон Хекимян-Снимки

Най-после показаха новата любов на Антон Хекимян-Снимки

Антон Хекимян е с нова тръпка. Водещият често посещава кокетна пекарна в района на Римския пазар в София заедна с новата си люов, видяха фотографите на „Ретро“.

Живущите в района споделят, че многократно са виждали Хекимян да гравитира около фурната с топъл хляб и закуски, като в началото просто бил редовен клиент, който пълнел торбите с тестени изкушения.

В последно време обаче Тони посещавал пекарната, за да си бърбори насаме с една от дамите, които работят вътре. Фотографите уловиха тв водещия да връхлита през вратата на магазинчето, а първата му работа бе да се разцелува и разпрегръща с една от служителките вътре.


После двамата се усамотиха за близо 2 часа в едно от складовите помещения на обекта. Накрая излязоха на по цигара и кафе пред централния вход за клиенти, а щастливият им смях ехтеше из цялата улица. В компанията на пекарката Хекимян прекара свободното си време, вместо да се прибере в дома си и да се подготвя за следващия ефир, както неведнъж е споделял, че обичайно прави.

„Похвално е, че Тони не залита по разни изкуствени плеймейтки“, коментират негови колеги от Би Ти Ви.

Припомняме, че личният живот на телевизионера зацикли след раздялата му с репортерката Василена Гръбчева.

Докато бившата му годеница бързо успя да си намери нова половинка, а от месец насам е майка на момиченце, Хекимян продължи уверено с ергенлъка. През този май водещият ще навърши 36 години, а роднините му били силно притеснени от факта, че все още не е свил семейно гнездо.

Майка му Златка непрекъснато треперела момчето й да не остане без наследници.

„Всичките му приятели и съученици вече дундуркат второ, а той чака последния влак“, жалвала се тя пред съседки в родната на фамилията Стара Загора.
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?