Home » ЗА ДАМИТЕ » Дъщерята на Сия от “Фермата”: Майка ми си отиде неразбрана! (Колеги и приятели ѝ събират пари за погребение)
Дъщерята на Сия от “Фермата”: Майка ми си отиде неразбрана! (Колеги и приятели ѝ събират пари за погребение)

Дъщерята на Сия от “Фермата”: Майка ми си отиде неразбрана! (Колеги и приятели ѝ събират пари за погребение)

Причините за смъртта ѝ все още не са официално потвърдени, но според запознати тя е преживявала доста тежък период. Бил замесен дори и неизвестен мъж, за когото се смята, че я е подлагал на системен тормоз.

Освен това Сия поначало била склонна към депресия и черни мисли, затова и взела решение да скочи от терасата на дома си. Апартаментът на русокоската бил запечатан и разследващите събирали нужната информация, за да достигнат до истината.

За съжаление, Анастасия оставя дъщеря, която оттук насетне ще трябва да се справя сама с живота. Младото момиче разчувства аудиторията с умилителните си думи за майка си. Освен че ѝ благодари, че е именно нейно дете, припомня и огъня, носен от внезапно отишлата си жена.

По думите ѝ майка ѝ си е отишла неразбрана и вероятно има редица причини за това.

Приятели и близки колеги на без време напусналата този свят Сия набират средства, за да може дъщеря ѝ да се прости с нея достойно. Главното им желание е Теа да може да изпрати майка си честно и по-лесно да преодолее този труден момент.

Участничката от “Фермата” бе сред най-усмихнатите образи, които предаването някога е събирало. Каквато и да е била драмата ѝ, Бог да я прости!

Източник: woman.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?