Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Зрителите на “Игри на волята”: Вадете Виолета срещу Елвиса и да се свършва
Зрителите на “Игри на волята”: Вадете Виолета срещу Елвиса и да се свършва

Зрителите на “Игри на волята”: Вадете Виолета срещу Елвиса и да се свършва

Безкрайните интриги и сплетни в този сезон на “Игри на волята” умориха докрай зрителите. След като Мастагарков си смени племето по собствено желание, аудиторията окончателно се отказа да следи т.нар. социална игра.

На фона на масовото мнение, че изненадващите обрати всъщност са предварително нагласени, битките са единственото, което още поддържа интереса към шоуто.

Цялата ненавист към интригите в “Игрите” кара зрителите масово да си “поръчват” на сценаристите определени индивидуални битки. Естествено, желанието им няма как да бъде изпълнено, защото предаването е заснето отдавна и всичко реално е приключило.

Въпреки това хората си чакат сблъсъка, който според тях има най-голям заряд – Виолета срещу Марто Елвиса.

За масовия зрител тъкмо те са корена на всички интриги и манипулации съответно при Гладиаторите и при Старейшините. Двамата са в открит и доста грозен конфликт още откакто бяха заедно в синьото племе и разделението там дойде именно от тяхната вражда.

Към това обаче се прибавя и една леко пикантна подробност. От началото на седмицата Марто споделя една спалня с Дени, дъщерята на Виолета. Двамата бяха особено ентусиазирани, че се събират и заявиха в един глас “тука няма да се спи”. Обяснението им беше, че щели на воля да си говорят.

Зрителите обаче са сигурни, че след като угаснат лампите, освен плетенето на нови интриги, между двамата може са се случат и други работи.

Денислава вече показа, че е доста еманципирана от майка си. На Елвиса пък със сигурност мед му капе на сърцето, че е превърнал дъщерята на врага си в най-близкия си съюзник в играта, ако не и в нещо повече.

Тепърва ще видим реакцията на Виолета на това развитие, която стана по-ниска от тревата, след като беше уличена в нарушение на правилата, а не се представя добре и на арената напоследък.

Източник: Вихрогон

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?