Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Екшън и стрелба в Царево пред очите на летовници, горещи детайли за кървавата стрелба
Екшън и стрелба в Царево

Екшън и стрелба в Царево пред очите на летовници, горещи детайли за кървавата стрелба

Полицаи простреляха в крака със стоп патрон психично болен мъж в Царево. Очевидци разказаха че служителите на реда са предприели крайната мярка, след като мъжът е започнал да отправя заплахи и да размахва два ножа, научи КОЧ.

Нарушителят е отказал на няколко пъти да изпълни разпорежданията на полицаите и това е наложило да бъде своевременно обезвреден.

Само бързата и адекватна намеса на служителите на МВР е предотвратила ескалиране на ситуацията.

Свидетели на случилото се съобщиха, че на мястото на инцидента вече се провежда оглед, а раненият психично болен мъж е отведен от екип на „Бърза помощ“.

Сигналът е подаден около 10.20 часа. Мъжът е бил агресивен и към полицаите, отишли на място. Те са произвели предупредителен изстрел във въздуха със стоп-патрон, а след това са простреляли нападателя в областта на крака отново със стоп-патрон.

Нападателят е 70 годишен мъж от Царево, който отдал парцела си за строеж срещу обезщетение, но системно се оплаквал от съседите си, влизайки в словесни конфликти с тях.

Пострадалият възрастен мъж е откаран до УМБАЛ – Бургас, прегледан и задържан за настаняване в Центъра за психично здраве „Проф. Темелков” – Бургас, където последно е лекуван в края на миналата година.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?