Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето ги Иво Карамански и Антоанет Пепе като семейство на Нова година заедно с трите й дечица от предишни връзки (СНИМКИ)
Ето ги Иво Карамански и Антоанет Пепе като семейство на Нова година заедно с трите й дечица от предишни връзки (СНИМКИ)

Ето ги Иво Карамански и Антоанет Пепе като семейство на Нова година заедно с трите й дечица от предишни връзки (СНИМКИ)

Те са новата най-обсъждана светска двойка у нас – Антоанет Пепе и Иво Крамански. След като с месеци любовта им бе само слух в социалните мрежи, двамата решиха да „излязат на светло“ и признаха за чувствата си един към друг.

Дългогодишното им приятелство прераснало в любов, а днес изглежда, че двамата са готови и за нещо още по-сериозно.

Навръх Коледа влогърката, която преди това не сполучи в любовта и се раздели с бащите на децата си, и Карамански дадоха първото си интервю за Мон Дьо, където разкриха повече за връзката си.

Иво Карамански и Антоанет

В момента новата светска двойка живее заедно и отглеждат трите дечица, които Пепе има от предишните си връзки. А Нова година голямото семейство посрещна в тузарски хотел на Боровец, откъдето и инфлуенсърката качи първата семейна снимка, на която са тя, Иво и трите й деца.

Пепе и Карамански семейство

„Happy New Year, amazing people. Наздраве за онзи „живия“ живот, който „случваме“, а не чакаме пасивно да ни се случи. Нека през 2023 сме по-отворени към хората, които не са досущ като нас и вървят смело напред по своя собствен цветен път“, пише към фотото Пепе, но за нейна изненада негативните реакции не бяха рядкост в коментарите отдолу.

Карамански и Пепе Нова година

„С цялото ми уважение, разбиране и приемане, че всеки търси собственото си щастие. Нека не създаваме усещането, че да си „активен“ означава да сменяш човека до себе си през година“, пише й потребителка, чието мнение се оказа споделено от мнозина.

„Бъдете щастливи и бъдете с колкото мъже искате, но наистина, мислете добре преди да родите! Говорете много с момичетата си, когато пораснат, относно мъжете и връзките“, съветва я друга потребителка, а пък трета се е загрижила за психиката на децата на Пепе. „Бъдете щастливи! Но искрено ми е жал за децата. Мине се, не мине време и отново нов човек в живота им. Дано не им се отрази подсъзнателно на крехката психика“.

Иво Карамански и Антоанет

Антоанет Пепе и Иво

Някои потребители пък, директно се шегуват, че Пепе ще оправи демографската криза, гонейки Джизъса и Златка Райкова по рекорд за връзки и раждания.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?