Горещи новини

Ето го „смелчагата“ Мирослав, който сипе заплахи към Дебора след зверството с макетно ножче: „Ще я приключа! Георги ми е приятел!“

Ето го "смелчагата" Мирослав който сипе заплахи към Дебора след зверството с макетно ножче: "Ще я приключа! Георги ми е приятел!"

Вече трети ден вниманието на медии и общество е насочено към 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе подложена на нещо, което никоя жена не трябва да изпитва – удряна, подстригана до голо и рязана с макетно ножче...

Това обаче явно не е достатъчно „наказание“ за някои – по-точно за близки до касапина Жоро, както нарекоха извършителя на зверството Георги Николаев.

Георги Николаев

Георги Николаев

Заради нечуваното по жестокост зверство Дебора, която бе нарязана с макетно ножче, получи 400 шева.

Оказа се обаче, че „нацепени батки“, които са приятели на касапина, нямат спирка дори и след като цяла България остана потресена от случилото се.

Преди време Виктор Костов заплаши жената, дала гласност на жестокото безумие, което смрази българите. Малко след това се намери и друг поддръжник на касапина Георги.

Е, сега социалната мрежа прегря заради друг такъв индивид! Става въпрос за Мирослав Андонов, който също е от Стара Загора.

Мирослав Андонов

Мирослав Андонов

В мрежата се появи скандален чат, в който той казва, че това, което Георги е направил, е било малко – „трябваше да й отреже главата“.

Обезумелият Мирослав не спира само с това вербално зверство, ами и продължава, казвайки, че 400 шева били малко – трябвало да са 800.

скандален чат

„Не ми пука! Без милост, направо смърт! Мисля да отида да довърша започнатото даже! Ще я приключа!“, пише Мирослав Андонов.

„Това е кореспонденция с приятел на Георги и момче от Стара Загора.

Част от обкръжението му не спира да заплашва близките й.

Добре е запознатите да сезират Районната прокуратура в Стара Загора, дори за цялата групичка, ако имат данни“, казва мъж, разпространил скандалния чат.

В профила на Мирослав, който може да намерите ТУК, вече се сипят гневни коментари по негов адрес!

Ето част от тях:

Дали грозните думи, които той е изписал по адрес на обезобразената от авера му Дебора, ще привлекат вниманието на разследващите органи и ще има ли възмездие – все още няма яснота.

Изказвания от сорта „Ще я приключа“ и „Ще довърша започнатото даже“ са си директна закана за убийство.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето го „смелчагата“ Мирослав, който сипе заплахи към Дебора след зверството с макетно ножче: „Ще я приключа! Георги ми е приятел!“"

Какво мислите?