Home » ЗОДИИ » Ето какво трябва да правите според зодията за да сте здрави
Ето какво трябва да правите според зодията за да сте здрави

Ето какво трябва да правите според зодията за да сте здрави

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец):

Вие най-често имате проблем с талията. Любовта е нещо прекрасно, но когато любовните дръжки също големеят, време е да предприемете нещо! Включете поне 10 минути на ден, в които да правите упражнения за коремната зона. Ще усетите разлика в начина, по който се чувствате и ще си спестите много здравословни проблеми занапред.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог):

Като земни знаци, вие сте добре заземени – което понякога означава, че буквално тежите на мястото си! Кардио упражненията са ключ при вас – ходете бързо, спринтирайте от време на време, ще се изненадате от ползите! Обърнете внимание на храненето си. По-малко тестено, повече зеленчуци и редовно движение. Вие сте себе си, когато сте дейни, а не статични.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей):

Като става дума за въздушните, важно е да се концентрирате върху здравината на горната част на тялото. Може да ви е досадно, но добрите стари лицеви опори наистина ще дадат резултат! Много полезно е да вдигате тежести, без да се изсилвате – бицепс и трицепс са добро начало. Консултирайте се с професионален треньор, защото така ще съставите план, който да е съобразен с индивидуалните ви нужди.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби):

Водните елементи са склонни да наддават доста в една определена зона, напр. крака. За вас е важно да тонизирате редовно тялото си и да развивате физическа сила. Тя ще се прехвърли и върху характера ви и ще ви донесе по-добър контрол върху емоциите.

Плуването обикновено е любим ваш спорт, а ако не е, опитайте – във водата имате шанс да се чувствате напълно отпуснати и себе си… Нещо, което рядко ви се отдава в хаотичния външен свят.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?