Home » СВЯТ » Ето как живее съпругата на дубайски милиардер-Само шоколадът й струва 7 200 долара
Syprugata na Dubaiskiq milioner

Ето как живее съпругата на дубайски милиардер-Само шоколадът й струва 7 200 долара

Съществува ли наистина онази вълшебна арабска приказка, която се пее в песните и се предава от уста на уста? В това е на сто процента убедена съпругата на милиардер от Дубай, красивата Линда Андраде.

24-годишната звезда на TikTok и Instagram се наслаждава на безбройните богатства на любимия си и всеки ден харчи шестцифрени суми за себе си. С какво още е известна „домакинята от Дубай“? Прочетете.

СЪПРУГАТА НА МИЛИАРДЕРА

Линда Андраде вероятно е родена под щастлива звезда. Преди 5 години тя се омъжи за принц от приказките и вече има всичко, за което земните жени могат само да мечтаят. Поне такъв образ излъчи пищната брюнетка в социалните си мрежи. Момичето нарича себе си луксозен инфлуенсър и изпълнителен директор. Къде точно работи не се уточнява, но красавицата определено не живее от заплата до заплата.

В допълнение, Линда рекламира услугите на съпруга си. Рики Андраде е търговец на валута. Според него само за 3 години той е успял да спечели милион долара, като е инвестирал само 1500. Мъжът не жали пари за капризите на любимата си. Апетитът на момичето е страхотен!

За какво харчи парите си съпругата на един милиардер? За дрехи от луксозни марки, деликатеси, развлечения и хазарт. Например скорошен чек „редовна сряда“ беше $216 789. Един ден инстадива от Дубай вечеря в ресторант за 229 141 долара, а само шоколадът й струва 7 210 долара.

Тогава Рики й подари комплект златни бижута на стойност почти четвърт милион долара. И за да може моята любима да се отпусне и да си прекара добре, аз допълних картата й с $52 210 – „за забавление“. Линда е голям фен на казината и хазарта, сумата на депозитите често надхвърля милион долара.

Трудно е да си съпруга на милиардер

Вярно е, че тази идеална картина на света има своите тъмни петна. Според Линда животът й едва ли е лесен. В брака й има много тревожни и опасни моменти, които момичето нарича „най-лошите“.

Например, всеки път, когато Андраде излиза от бутика, натоварена с торби с бижута и луксозни предмети, тя се страхува да не бъде ограбена. Линда също е много притеснена, че нейният млад и богат, красив съпруг ще бъде отведен. Този страх я държи будна през нощта.

Момичето също се оплаква от изобилието от деликатеси, които стават скучни. Те често пътуват със съпруга си и блогърът се уморява много от дълги пътувания и полети. Освен това съпругът й не й позволява да шофира и купува твърде много скъпи дрехи .

За да засенчи потенциалните конкуренти, едно момиче винаги трябва да изглежда по най-добрия начин. Тя посещава СПА салона всеки ден и не жали средства за марково бельо. Освен това Линда обмисля да дари любимия си с наследник. Брюнетката очаква да получи като подарък пръстен със син диамант, ако има момче, и розов диамант, ако е момиче.

Тя също мечтае за специално парти за разкриване на пола. В Деня X Бурж Халифа, най-високата сграда в света, ще свети в розово или синьо. Според интернет потребители подобна услуга може да бъде поръчана за 100 000 долара. Чисти стотинки за бъдещи родители!

Линда Андраде е известна не само в интернет: за нея наскоро писаха в англоезичния печатен ежедневник Khaleej Times.

Какво мислите за блогъра милионер? Какво според вас очаква бъдещето на амбициозната красавица ? Споделете вашето мнение в коментарите.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?