Home » KO4 STORY » Животът на Роси след „Бригада нов дом“
Jivotat na Rosi sled Brigada nov dom

Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“.

Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на къщата и колата й даде тласък и още сили да продължи напред и тя точно това е направила.

Аз знам какви бяха проблемите на къщата и това, което направи екипа е наистина много. Досега през зимата от всички стаи можехме да ползваме само една. Точно преди да ме изненада бригадата се чудех как ще преживеем още една зима в една стая.

Най-често обитаваме детската стая. Старая се да прекарвам колкото може повече време с тях. Нещата са нормални вече за нас.

Някои от коментарите се отнасяха за колата на Роси, като считаха, че щом притежава автомобил има средства и няма нужда от тази помощ. От предаването ремонтираха и нея и сега многодетната майка спокойно може да води децата си на училище и детска градина.

Това беше „Черешката на тортата“, защото за мен колата е безценна, беше на дядо ми и наистина ми е крайно необходима. Сега с нея се справяме все по-добре. Това беше жест, който наистина не очаквах. Предстои голямото ми дете да е първи клас, а малките на градина и за мен наистина е много важно да мога сама да ги водя и прибирам.

Роси сподели, че след като се е отърсила от негативите, заедно с напускането на съпруга й е започнала да сбъдва мечтите си, които не са някаква прищявка, а най-нормални за всеки от нас.

Поставих си в началото на миналата година високи цели – да изкарам книжка, да имам кола, да работя и да си гледам децата. Ремонтът беше подарък от съдбата за всичко лошо през което сме минали. В момента и работя в детски магазин.

Роси има още цели пред себе си и продължава напред докато ги достигне. Желанието й е да стане счетоводител, да запише висше и да учи право.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?