Home » KO4 STORY » Ето как изглежда днес осиновената дъщеря на Силви Вартан от България – Дарина е прекрасна изкусителка! (Снимки):
Ето как изглежда днес осиновената дъщеря на Силви Вартан от България – Дарина е прекрасна изкусителка! (Снимки):

Ето как изглежда днес осиновената дъщеря на Силви Вартан от България – Дарина е прекрасна изкусителка! (Снимки):

Много от вас може би си спомнят, че френската звезда на киното и музиката, Силви Вартан, е от български произход. Преди повече от 20 години певицата с ангелско лице осинови момиченце от родната си България, с което още веднъж засвидетелства любовта към корените си и страната ни.

Силви Вартан семейство

Силви Вартан с малката Дарина

Днес наследничката на Вартан е 25-годишна млада дама, която поразително прилича на прочутата си майка по русите коси и небесносините очи – нищо, че нямат кръвна връзка.

Красивата Дарина Вартан Скоти е уверена млада жена, която гони по популярност родителите си (осиновител на момичето е вторият съпруг на Силви, продуцентът Тони Скоти) – вече се изявява успешно като модел и се радва на завиден успех като инфлуенсър в социалните мрежи.

Дарина Вартан Скоти

Красавицата демонстрира пищни форми с поредица от снимки в Инстаграм и печели хиляди лайкове напук на изпитите моделки, които са обсебили тенденциите за красота. А търсачи на таланти вече се обзалагат, че дъщерята на Тони Скоти най-вероятно ще е под прожекторите като майка си и баща си.

Дарина Скоти

Животът на Дарина е достоен за филмов сценарий. Момичето се ражда в бедно семейство и е изоставена в сиропиталище. Когато е на 9 месеца, тя е осиновена от голямата Силви Вартан. Животът й от този момент нататък коренно се променя — тя израства със слушалки в ушите и таблет в ръцете, както със смях разказва майка й.
Силви Вартан семейство
Силви Вартан с Дарина
Семейството живее в Калифорния, а Дарина обожава да пътува. Редовно публикува снимки от фестивала в Коачела, от плажа в Маями бийч и други.
Мнозина забелязват и колко добре стои пред камерите. Обективите я следват навсякъде — на басейна, на плажа, докато пътува. Младото момиче буди възхита у мнозина и към момента има над 30000 последователи в Инстаграм!

Дарина Скоти

Дарина не е лишена и от музикална дарба. С майка си пеят на една сцена при едно от посещенията на Силви в България. Полусестрата на Дейвид Холидей, често е обект и на шеги, заради факта, че е леля на дъщерите му Илона и Ема, а всъщност те са почти на една възраст и са като сестри.

Силви Вартан деца
Силви с двете си деца

Дарина е много изключително близка със семейството си, особено с майка си. Когато Силви Вартан обяви завръщането си в музиката с нов албум, дъщеря й побърза да я подкрепи в социалните мрежи:

„Най-красивата майка. Толкова красив албум! Нямам търпение да споделиш цялата си работа. Обичам те”, написа тя.

Дарина и Силви Вартан

76-годишната певица наистина е много близка с осиновената си дъщеря.

 „Майка е тази, която те обича, която трепери за теб, която плаче за теб. Дейвид, носих го в корема си, Дарина, носих я в сърцето си! Сърцето или стомаха, за мен няма разлика”, заяви тя в интервю.

Дарина и Силви

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?