Home » КЛЮКАРНИК » Ето луксозния дом, в който се ширят Сашо Кадиев и Ивелина Чоева (Снимки):
Ето луксозния дом в който се ширят Сашо Кадиев и Ивелина Чоева (Снимки):

Ето луксозния дом, в който се ширят Сашо Кадиев и Ивелина Чоева (Снимки):

Много от феновете на Сашо Кадиев са убедени, че „вечният ерген“ все още живее в къщата на майка си, Катето Евро, в Кокаляне. Именно там живееше актьорът с предишната си половинка и майка на дъщеря му, танцьорката Таня Тончева, а и по-голяма част от клиповете и снимките на Кадиев в социалните мрежи са именно от емблематичния дом на Катето.

Оказа се обаче, че прясно сгоденият актьор и настоящата му половинка, красавицата Ивелина Чоева, си имат собствено любовно гнездо, при това от доста време насам.

Актьорът и дългокраката красавица, която е изключително успешен модел, живеят в София. Апартаментът им е повече от луксозен, но и много стилно обзаведен. Ивелина го показа на няколко кадъра и видео в социалната мрежа, а в публикациите на половинката й също има доста снимки от уютното местенце.

Сашо Кадиев дом

Централно място заема удобният диван, а зад него се вижда огромната кухня, издържана в сиво и оформена в типичния скандинавски стил, който от години е любим на дизайнерите.

Сашо Кадиев хол

Определено кухнята е сбъднатата мечта за всеки кулинар!

Срещу нея пък се намира огромният телевизор, на който Кадиев играе любимите си видео игри, а двамата си правят филмови вечери.

Сашо Кадиев дом

Пространството е решено като едно голямо помещение, което съвместява хол, кухня и трапезария.

Сашо и Ивелина дом

Гардеробът на Чоева, макар да не е в самостоятелна стая, както повеляват „тенденциите“, също е доста забележителен.

Ивелина гардероб

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?