Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето най-важният мъж в живота на Валерия от Ергена-Снимка
Ето най-важният мъж в живота на Валерия от Ергена-Снимка

Ето най-важният мъж в живота на Валерия от Ергена-Снимка

Брюнетката е родена в Плевен през 1998 г. Започва пътя си на модел, когато е само на 14 години и печели първия си конкурс за красота.

Плевенчанката Валерия Георгиева, която е една от основните претендентки за сърцето на ергена Евгени в култовото риалити предаване, е имала трудно детство, коментират нейни съграждани.

Манекенката с международна кариера е била отгледана само от баща си. В социалните мрежи красавицата често благодари на своя татко, който винаги е бил до нея и я подкрепял във всяко нейно начинание. Прави впечатление, че тя никога не споменава майка си, а и семейните снимки, които публикува, също са единствено в компанията на баща ѝ, пише Ретро.

Брюнетката е родена в Плевен през 1998 г. Започва пътя си на модел, когато е само на 14 години и печели първия си конкурс за красота. Кариерата ѝ се развива главоломно и тя успява да пробие дори на японската модна сцена. В Страната на изгряващото слънце 24-годишната девойка е участвала в редица ревюта и фотосесии и е била корица на всички техни известни списания.Освен от мода Валерия се вълнува и от животни. Самата тя е собственик на приют за бездомни кучета, в който влагала всичките си изкарани пари. Наскоро се заговори, че дори имала сериозни дългове към ветеринарни клиники.

Валерия е смятана за една от фаворитките за спечелването на „Ергенът“, а според последния слух двете с Елена оставали на финала заедно.

Евгени давал пръстен на плевенчанката с признание, че я обича, но няколко седмици след приключване на снимките дълбоко съжалил за решението си, защото между него и Валерия не потръгнало. Така се хвърлил в обятията на Елена, която в последния епизод преживявала нервен срив пред камерите след разочарованието, че не е победителка.

Двамата с пианиста се събрали месец след края на романтичното предаване. В момента били щастлива двойка, но пазели отношенията си в абсолютна тайна. Говори се, че дори имали запазена дата за сватба и усилено планирали тържеството.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?