Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето с какво се занимава днес Ани Цолова и къде се намира

Ето с какво се занимава днес Ани Цолова и къде се намира

Ани Цолова избра страхотно място, където се покри след като изчезна мистериозно от телевизията и вече не се върна.

Телевизионерката живее в китното село Долни Пасарел, между Самоков и София. Ексекранната половинка на Виктор Николаев се подвизава там със семейството си, далеч от хорските приказки.

Ани Цолова проговори за първи път защо е скъсала окончателно с Нова тв и с какво се занимава в момента Населеното място се намира на 30 км от София, точно на половината път между столицата и Самоков.

Пасарел е дестинация, където може да се практикуват множество хобита.

Съпругът на Цолова е запален ловец и от известно време е член на ловната дружинка в селото. Миналата година дори Васил е гръмнал огромен глиган в гората. Китното селце се намира между два планини – Лозенска и Плана. В близост до него има езеро.

Край Пасарел минава и най-дългата река в България Искър, а на 5-10 минути с кола от населеното място е язовир Искър.

Долни ПасарелЦолова със сигурност има възможността да се наслаждава на тези природни богатства и на спокойствието, което цари в околността. Припомняме, че през 2017 година Ани внезапно бе свалена от ефира на Нова телевизия, където беше водеща на сутрешния блок „Здравей България“ заедно с Виктор Николаев.

Първоначално се шушукаше, че бившият кадър на bTV ще започне работа в ново, развлекателно предаване по същата медия, но това не се случи. През октомври месец миналата година Цолова най-сетне проговори и разкри, че знае защо не й е тръгнало предаването и че през февруари същата година е прекратила договора си с телевизията по взаимно съгласие.

В момента Цолова работи по нов проект, неясно какъв към момента.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*