Home » СВЯТ » За пример! Красива и смела полицайка спаси живота на младо момиче от бежанци-изнасилвачи!
За пример! Красива и смела полицайка спаси живота

За пример! Красива и смела полицайка спаси живота на младо момиче от бежанци-изнасилвачи!

Полицейската професия не е никак лесна, особено за представителките на женския пол.

Но смела и красива полицайка от Сърбия е успяла да спаси младо момиче, изнасилено от бежанец – нигериец, съобщава blic.rs.

18-годишното момиче било нападнато с нож и зверски изнасилено от чужденеца. То било завлечено в апартамент, където се намирал и сомалиец. И двамата мъже били много пияни. Накрая нападнатата млада жена успяла да се измъкне и побягнала на улицата, където точно тогава минавал дежурен полицейски патрул.

Марина СтарчевичМарина Старчевич реагирала незабавно, прибрала жертвата на изнасилвачите в колата и заедно с колегата си влязла в апартамента, където били бежанците.

Нигериецът оказал яростна съпротива, но в крайна сметка бил арестуван заедно с другия мъж. „За мен това е съвсем обикновено ежедневие, свикнала съм на такива ситуации, радвам се, че успяхме да помогнем на момичето.

То беше много уплашено и разказа, че се е страхувало за живота си. През цялото време, докато са се гаврили с нея, са я заплашвали, че ще я убият“, разказва полицай Марина Старчевич пред сръбските медии.

Красива и смела полицайка

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?