Home » ЗОДИИ » Ето това са богините на ЗОДИАКА! Ако сте тази зодия, то сте благословени!
богините на ЗОДИАКА

Ето това са богините на ЗОДИАКА! Ако сте тази зодия, то сте благословени!

Има няколко зодии, които са истинските богини на зодиака. Те са олицетворение на най-скъпоценните качества, които всяка жена трябва да притежава. Ето кои са те…

Близнаци

Какви качества притежават Близнаците? Трудно ни е да изброим всички и да не изпуснем някое от тях. Близнаците са жени от глава до пети. Те имат нежна, но силна и здрава душа. Отвън изглеждат твърди и решителни, но в сърцето си са раними и плахи. Обожават да се грижат за външния си вид и смятат, че всяка уважаваща себе си жена, също трябва да полага грижи, за да изглежда неустоима. В любовта дават душа и сърце за човека, с когото са.

Умеят да правят много идейни и романтични изненади. В живота са истински фурии. Поставят си високи цели и с високи токчета се устремяват елегантно към тях. Няма нещо, което да си наумят и да не се сбъдне рано или късно. Близнаците имат уникален усет към хората и винаги допускат до себе си само стойностни хора, които знаят какво искат от живота и знаят как да го постигнат.

Везни

Везните са най-деликатните представители на нежния пол. Те са онова равновесие във Вселената, от което имаме нужда, за да не полудеем. Те са нежни, внимателни, разумни и винаги знаят как да те успокоят, когато имат нужда от тях. Истинска прелест! Техният живот е изключително пъстър, защото знаят как сами да си го направя такъв. Ухажвани са от много мъже и това им дава незаменимо самочувствие, което ги прави още по-привлекателни.

Везните са изключително внимателни и отговорни в любовта. Те няма да те предадат и ще те обичат от тук до края на света. Знаят как да направят всеки мъж щастлив и спокоен. Семействата, които Везните създават са едни от най-прекрасните и щастливи примери, от които всички можем да се учим. Дълбоко в сърцето си жените от тази зодия копнеят за внимание и нежност. Това им стига, за да бъдат щастливи!

Дева

Жените от тази зодия са истински дами по душа, външност и светоусещане. Те са изключително раними, с тях човек трябва се държи много деликатно, за да не ги засегне. Същността им е изтъкана от женственост, която не може да се сравни с нищо друго. Девите са сложните възелчета на зодиака, които имат нужда от разплитане с внимание, обич и много търпение. Много са чувствителни щом заговорим за любов. Безкомпромисни са! Добре знаят какво искат и ако не го видят в лицето на своя партньор, няма начин да ги накараш да останат.

Девите са много свободолюбиви. Те биха искали да обиколят света, преди да се установят на едно място с един човек. Опитът, който трупат през годините, прави душата им безценнна. След като вече са се наживели, се превръщат в незаменими партньори, които те обогатяват всеки ден, в който ги обичаш. Суетни са, но в рамките на разумното. Смятат, че всяка жена трябва да е красива, независимо дали е у дома, или навън.

Водолей

Най-грижовните майки, най-добрите съпруги и най-верните приятелки. Водолеите са изключителни жени, които могат да бъдат за пример на всички останали. Борят се за всеки успех в живота си със зъби и нокти. За това и всяка победа е толкова специална. В семейството са изключително грижовни, мили и подкрепят безусловно своя партньор и децата си. Най-добрите майки с най-всеотдайните маниери и начин на мислене.

Водолеите са красиви както външно, така и по душа. Деликатни създания са, обичат да постигат всичко с блага дума и вярват, че това е пътят към всеки един човек. Обичат силно, верни са с всяка клетка на тялото си и не понасят лъжите. Водолеите са много специални дами, които трябва да бъдат обичани силно, но в никакъв случай не държат да са глезени. Те са мъжките момичета, от които светът има нужда.

Източник: E-vesti

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?