Home » БЪЛГАРИЯ » Жалкари щели да си изключат телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г.
Жалкари щели да си изключат телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г.

Жалкари щели да си изключат телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г.

Цъкам си аз по разни сайтове и попадам на мисирска повърня във вестник „Сега“. Заглавието е гръмко – „Хиляди подкрепят кампания срещу новогодишното слово на Радев“.

Въпросната кампания е организирана като събитие във фейсбук от световно неизвестните психодесни жълтопаветници, нарекли се „Жълти жилетки България“, които се борели за пряка демокрация и социална справедливост… Истината е, че са поредното грантаджийско НПО, вързано на къс синджир към посолствоТО.

Хиляди, написала мисирката… Ми то там към 1400 натиснали бутончето, че ще присъстват и още 4800 заявили, че имат интерес. Мисирката явно не е наясно, че 1400 не са хиляди, ама толкова ѝ е пуешкият мозък. Отделен е въпросът, че на жълтопаветния умнокрасивитет това им е капацитетът. Ми нека са хиляди, ама и 500 000 да са, това са си ония нищожни 7% от народонаселението българско, които гласуват за ала-баладжиите Кирето, Кокорето, РистЮ и дженераль Танас и ние много добре си ги знаем…

Тези жалкари щели да си изключат телевизорите 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляли новогодишното настроение. Като знам, че 90% от скачащите по площадите живеят като мизерници, чак ми е интересно що за новогодишно настроение биха имали в кочинките, които обитават.

Идеята е друга.

Т. нар. „Жълти жилетки“ са гушнали някой и друг долар, за да претоплят отново вкисналата манджа за импийчмънт на президента Радев. Така им е поръчала Галя от посолствоТО и те действат, щото нови опорки си трябват за жълтопаветното стадо, за да е нахъсано и при първата тръба да хукне по площадите да си показва простотията.

Нарязаха паметника на Съветската армия и сега нямат срещу какво да вият като бесни кучета…
Та затова сега ще си изгасят телевизорите, за да се чувстват значими. /Свободно слово, със съкращение, заглавието на Пловдивмедия/

Мисириатът е в много тежко положение по празниците, защото няма какво да предложи на драгия читател и зрител, та поради тази причина смуче от пръсти небивалици и залива медийното пространство.

Наталия СОТИРОВА

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?