Жената на Борис Дали отвратена: Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа живота на децата ни!

Jenata na Boris Dali

Привидно милият и усмихнат Борис Дали съсипа живота на жена си Лили Станчева и на двете си деца. Както вчера стана ясно, чалгаджията се сдоби с трето дете в началото на април – момченце, носещо името Калоян.

Живо да е бебето и здраво, но родилката е неизвестна. Известно е само, че това не е жена му.

От години певецът от Бобов дол се е прочул като заклет женкар и сваляч, който не може да си държи панталоните закопчани. Лили, с която бяха заедно десетилетия, доста пъти прощаваше и си затваряше очите пред наглите изневери на мъжа си, докато в един момент не издържа.

Скандалите в дома им зачестили, но вместо да се поправи и да си вземе поука, Борис Дали хептен го ударил през просото. До степен да забремени друга и да стане татко за трети път.

Самият певец явно знае, че това, което върши, не е за гордост и затова отказа да коментира каквото и да било за бебето. Той не отрече да е станал татко, но заяви, че няма да обсъжда личния си живот с никого.

„Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа не само моя живот, но и живота на децата ни, които цял живот трябва да слушат каква „пеперудка“ е баща им и как не пропуска никоя фуста. Жал ми е за теб, а на себе си ме е яд. Яд ме е, че не съм те заплюла в лицето още, когато те видях за пръв път“, не можела да дойде на себе си Лили Станчева, разказват техни познати.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Жената на Борис Дали отвратена: Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа живота на децата ни!"

Какво мислите?