Горещи новини

„Кротката овчица“ Маги Томова се оказа хиена: Ето какви скандали имали с Анелия за Любомир Захаринов!

Magi Tomova se okaza hiena

Магдалена Томова е сред ярките образи в „Ергенът“ като за това допринасят предимно другите участнички. Обсебени от идеята да я смажат и унизят, момите изобщо не усещат как превръщат Магито едва ли не в „жертва“ и „многострадалка“… а на нея това напълно й изнася.

Знаем, че Магдалена разказа на Алек Младенов за две свои връзки, които приключили мъчително за нея и в които тя била влюбена в обсебващи и задушаващи с ревността си типове. Странно защо обаче пропусна да му разкаже за връзката си с бившия на Анелия – Любо Захаринов, по когото самата тя е била обсебена.

Стига се дотам, че тя си татуира името му, само и само да го докопа и да си гарантира парите му, но уви – постоянните й сцени на ревност, сълзи и оплаквания карат Любо да й бие шута, а малко по-късно се хваща с чалга дивата.

Маги Томова обаче не спира, а продължава да го търси по телефона, да му пише съобщения и да се опитва да го открадне от Анелия, която в един момент не издържа и я поставя на мястото й.

„Няколко скандала са имали двете, но Анелия с право се ядосваше. Откъде накъде някаква зарязана фльорца ще й прави парчета в любовта и ще играе мръсно. Като се хванаха с Любо, той беше свободен, Маги му беше вече бивша, но се държеше като ненормална. Дано не подлуди така и Алек“, коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Кротката овчица“ Маги Томова се оказа хиена: Ето какви скандали имали с Анелия за Любомир Захаринов!"

Какво мислите?