Горещи новини

Жената на Зомбори във „Вина“ с тежка изповед

Kristina Veroslavova izpoved

Майка ми и баща ми се разделиха, когато бях на 7 години. Баща ми никога не е търсел особена комуникация с мен. Изкарвах по един месец при него просто защото така повелява законът.

Това разказа макенката и актриса Кристина Верославова в „Животът по действителен случай“.

Красавицата, която стана известна с участието си в сериала „Вина“, печели конкурса „Супермодел на България“ още, когато е едва на 15 години. Веднага я викат да снима в Милано, а по-късно и в Испания.

Преди две години почива дядо й, когото тя много обичала. „Дядо ми беше истински мъж. Това, което е трябвало да бъде баща ми“, казва Верославова.

След смъртта на дядо си тя започва месеци наред да получава леки паник атаки и понякога да го сънува. Пак преди 2 години, след като се връща от обучение в САЩ, изпитва желание да се види и да говори с баща си.

„Но нищо не промени това, че го видях. Това е човек, който всъщност не познаваш. Той е баща само на теория“, споделя манекенката.

Нейната мечта е да срещне споделена любов и да има семейство. Заради раздялата между баща й и майка й още от години изпитвала страх от обвързване. Като малка изобщо не се усмихвала, а когато била на 20-21 постоянно плачела, когато се заговорело за раздялата в семейството.

Освен за личния си живот, Кристина Верославова говори и за кариерата си като модел. Тя сподели, че това е много самотна професия. Още като съвсем млада изпитала желание да зареже Милано и да се прибере във Варна. Когато разбрал това брокерът й паднал на колене и й обещавал да спечели милиони, но въпреки това тя отпътувала за България.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Жената на Зомбори във „Вина“ с тежка изповед"

Какво мислите?