Горещи новини

Панайот Панайотов: Имам всекидневен интимен ритуал към създателя ни, за да му се отблагодаря

Panaiot Panaiotov izpoved

„Жена ми даде зелена светлина за участие в „Капките“, след като получих покана от продуцента да участват. В нашето семейство е така“.

Това сподели навръх Великден един от най-обичани изпълнители в България Панайот Панайотов в ефира на NOVA. С половинката му са заедно от 40 години.

„Благодаря на жена ми, че ме търпи толкова години“, каза още Панайотов.

Той сподели, че преди „Капките“ не се е познавал с Маги Халваджиян. Продуцентът го забелязал от видео, което циркулирало в интернет.

„Продуцентът на шоуто е видял мои видеоклип във Фейсбук – една песен на Том Джоунс I’ll Never Fall in Love Again. Това го е накарало да ме потърси. Иначе не се познавахме. Но приех веднага. Ще ви издам и една своя семейна тайна – без благословията на госпожа Панайотова нямаше да се случат нещата“, шегува се изпълнителят и допълва, че цени високо нейната интуиция.

В понеделник на 13 май предстои участниците да се преобразят в своя 12-ти образ за големия финал на „Като две капки вода“, който ще се състои в зала „Арена София“.

Певецът е силно религиозен и няма по подходящ събеседник от него на най-големия християнски празник.

„Всичко, което съм постигнал, е заради създателят ни. Имам интимен ритуал към него всеки ден, за да му се отблагодаря“, каза още той.

„Старах се много за образите си, но не винаги се получаваше. Човек трябва да приема и неуспехите като част от пътя. Пях на четири езика по време на преобразяванията си в шоуто. Но и в свои концерти имам репертоар с тези езици – сърбохърватски, италиански, английски и гръцки. От тях само гръцкият ми беше за сефте, но няма невъзможни неща. Един артист трябва да умее всичко. Всеки от нас се стреми да не изглежда смешен в очите на зрителите. А основната цел е да бъдеш достоен.“

Панайот Панайотов разказва в ефира на Нова, че започва да пее още като ученик и то вечните евръгрийни и признава, че иска да спечели „Капките“. Тази година изпълнителят има и личен празник – отбелязва 40 години щастлив брак със съпругата си.

„Казвали са ми, че самият аз съм труден за имитиране. Не знам защо е така, моите песни са купонджийски и за широката аудитория. За мен ще бъде чест и удоволствие някой да ме имитира. Нека зрителите да не забравят, че на финала на „Капките“ ще изпея Pretty Woman специално за жените, защото във всяка жена има нещо магично“, категоричен е той.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Панайот Панайотов: Имам всекидневен интимен ритуал към създателя ни, за да му се отблагодаря"

Какво мислите?