Горещи новини

Женският Хълк си търси гадже / СНИМКИ

Jenata Hulk tarsi gaje

Другарче в живота си търси женският вариант на Хълк и преживява житейска драма.

За по-благозвучно Джаки Корн може да бъде оприличена и на Пипи Дългото чорапче, но е възрастна и твърде мускулеста. 34-годишната дама е от Нидерландия и има необичайна професия – автомонтьорка. Нидерландската културистка е била кикбоксьорка и е тежала 75 килограма. Сега заковава кантара на 160 килограма и се гордее с тялото си.

Джаки КорнКато еманципирана жена тя не се притеснява да лежи по каналите в сервиза. След работа Джаки върши други неща за допълнително укрепване на мускулите – например вдигане на щанги. От време на време разнообразява с „блъскане“ на различни уреди във фитнеса. Мускулатурата й е толкова развита, че г-ца Коорн може да бъде използвана като жив модел по анатомия.

Тя използва това си качество, за да развие профилите си в социалните мрежи. Джаки има 48.500 последователи в инстаграм, а бройката расте с всяка изминала минута, пише в. „Сън“.

Дотук с добрите новини – нидерландката изпитва болка от безкрайната си самота. Повече от всичко желае да намери момче, с което да създаде връзка, а ако е рекъл Господ, и семейство.

„Мъжете не понасят жената да е физически (или поне физически) по-силна от тях. В един момент прибягнах до запознанства в интернет. Казвали са ми: „Искам да изиграем една канадска борба“. И като ги бия на канадска борба, те отказват да общуват с мен“ – оплаква се жената. От своя страна Джаки казва, че не се интересува колко силен ще е кавалерът й и обещава да не го бие.

Жената ХълкКорн, която притежава и охранителна фирма, казва, че винаги е била спортен тип.

„Аз съм едно от шест деца и цялото семейство се занимава със спорт. Тренирала съм за кратко джудо, футбол и плуване. Идвам от добро семейство. Винаги са ме учили, че ако искам нещо, трябва да работя здраво за него“, добави тя.

Посочва, че именно това отношение я е водило в спорта, с който се занимава днес.

„Работя много усилено, за да изградя тялото си. Чувствам се силна. Изградих се чрез добро хранене и постоянни упражнения. Храната и тежестите са много важни, ако искате мускули. В момента ям 2200 калории на ден“, разкрива спортистката.

Жената Хълк си търси гадже

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Женският Хълк си търси гадже / СНИМКИ"

Какво мислите?