Заради грешка в младостта не можех да имам деца. Но една празнична нощ се случи истинско чудо

Istinskii istorii ot Balgariq i sveta

Анна работеше като гинеколог и акушерка в градския родилен дом. Тя никога не се беше омъжвала, в момента нямаше сериозна връзка с мъж.

Когато била трийнейджърка, била влюбена в свой съученик. Тя дори забременяла от него. Но той бил още млад и не бил готов за подобна отговорност. Младежът я принудил да направи аборт.

След това в живота на Анна се появил друг човек, който искал деца повече от всичко на света, но горката жена не можела да го дари с такова щастие. Защото, заради необмислената си постъпка в младостта си, тя вече не можела да има деца.

Ето защо Анна изоставила този мъж, без да му обясни нищо. Тя заживяла сама, а по-късно си взела куче. Целият й живот бил сив и монотонен. У дома и на работа, и така всичко се завъртало в кръг и без спиране.

Анна често поемала няколко смени подред на работа, за да не седи вкъщи. Правела така винаги на всички празници. Други отказвали, защото искали да са си у дома на празника, но Анна, точно обратното – молела за допълнителна смяна, за да не седи сама вкъщи.

Освен това заради постоянния стрес, тя постоянно се хранела. Постоянно се опитвала да „изяде“ болката и отчаянието си. Но един ден, точно навръх Коледа, когато била дежурна в родилния дом, едно момиче започнало да чука на вратата.

Както се оказало, тя била бременна в шестия месец и започнала преждевременно раждане. Детето било нежелано от девойката и тя се радвала, че бебето умряло в утробата й, без да се роди.

Анна поела раждането. Момичето отказало да даде каквито и да било координати, както и да остане в отделението за няколко дни, за да бъде под наблюдението на лекарите. Тя само погледна бебето си и избягала.

Анна обаче видяла, че се случило истинско чудо – плодът бил жив… По някакво чудо бебето било оживяло! За да разберете стойността на случилото се, трябва да уточним, че новороденото тежало по-малко от 600 грама, съвсем слабичко.

Тогава Ана решила, че това ще бъде нейното дете. Фалшифицирала необходимите документи все едно тя е родила бебето. Фигурата й така или иначе напомняла на родилка, тъй като напоследък била качила доста килограми.

Детето било под нейните стриктни грижи в болницата почти пет месеца. Това бил нейният малък героичен син. Момчето качвало килограми и се развивало много бавно, но след известно време се нормализирало.

Днес Божидар е вече на 3 години и е син на най-щастливата майка на света. Той е жизнерадостно и много весело хлапе. Всички се досещаме защо благодарната Анна го е кръстила така…

SvobodnaZona

Твоят коментар

Be the first to comment on "Заради грешка в младостта не можех да имам деца. Но една празнична нощ се случи истинско чудо"

Какво мислите?